https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Preverite, kam se lahko odpravite ta konec tedna

27.02.2020 ob 17:50  

Tudi ta konec tedna se bodo po Pomurju zvrstili nekateri dogodki. Za vas smo zbrali nekaj predlogov, kam se lahko odpravite.


Dogodki v petek

V petek, 28.2.2020 ob 18. uri, vabi Mladinski center Gornja Radgona na Večer poezije in fotografije Bonija Logarja z naslovom "Eksperimenti s praprotjo". Vstop prost.

V murskosoboškem MIKKu pa bo ob 21. uri potekal koncert skupine Valter Ego, ki jo sestavlja četverica, ki v kontra-akustični maniri, z nekoliko nekonvencionalnim pristopom, poustvarja že znane in manj znane skladbe znanih in manj znanih mojstrov bluesa, rocka.

Kulturno društvo Anton Krempl Mala Nedelja bo v petek, 28. februarja in v nedeljo, 1. marca 2020, ob 19. uri v kulturnem domu v Mali Nedelji ponovno uprizorilo komedijo Prleško gostüvaje, avtorja Tadeja Murkoviča. V hudomušni predstavi sodeluje več kot trideset ustvarjalcev, ki navdušujejo obiskovalce.

Dogodki v soboto

PGD Gančani v soboto, 29. februarja, ob 12. uri organizirajo 1. tekmovanje v prežagovanju hlodov in sicer v naslednjih kategorijah: 1. kategorija: do 4,1KM; 2. kategorija: do 5,1 KM in 3. kategorija: do 7 KM. Kavcija za tekmovalca je 7€ in vključuje malico.

V soboto, ob 17. uri, bo v Vaški dvorani Gornji Petrovci potekala zabavna in pikantna duokomedija za odrasle - Razočarana gospodinja pri seksologu, ob 20. uri sledi uprizoritev tudi v Kulturni dvorani Tišina, Kulturno dvorano v Črenšovcih pa bo ob 18. uri s komedijo Striptiz ogrel Matjaž Javšnik.

Ob 18. uri v bo na ta dan potekalo, v prostorih Mladinskega centra Gornja Radgona, odprtje razstave Sanje Tušek z naslovom Solenički. To je Sanjina 2. samostojna razstava in predstavitev ročno izdelanega nakita iz alkoholnih tušev in epoksi smole. 10% delež izkupička gre v namen pogozdovanja na Madagaskarju. (Organizaciji Eden reforestation) Posebna glasbena gostja bo Malala z glasbo iz Madagaskarja.

V soboto, ob 21.30 uri, pa bo v murskosoboškem Bunkerju za vse rokerje »An evening with Eric Clapton«, ki je projekt Ivana Pešuta, kjer je zbral izvrstne glasbenike, z namenom, da bi publika lahko uživala v večeru napolnjenim z vsemi poznanimi hiti izvrstnega, neponovljivega, avtorja in kitarista Erica Claptona. V Bunkerju zagotavljajo prvovrsten koncert, ki ga ne smete zamuditi in se ga boste še dolgo spominjali.

Folklorna skupina Leščeček vabi na 5. Leščečkov ples, ki bo, v soboto ob 19. uri, potekal v Termah Banovci. Za glasbo bodo poskrbeli Ansambel Opoj, za prijetno vzdušje pa člani FS Leščeček.

*Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.