https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Pošta prodaja več nepremičnin, tudi v Pomurju

12.03.2020 ob 6:00  

Pošta Slovenije bo na spletni dražbi dražbene hiše Unija, ki bo 18. marca, prodajala 16 nepremičnin po Sloveniji, med njimi tudi poslovne prostore v Kobilju, Mačkovcih, Mali Nedelji, Odrancih in Šalovcih.

 

Poslovalnica v Kobilju za 18.900 evrov

Na spletni dražbi so po izklicni ceni 18.900 evrov naprodaj poslovni prostori v Kobilju. Gre za poslovne prostore velikosti 85,50 kvadratnega metra v pritličju poslovno stanovanjske stavbe. Prostori obsegajo prostore za stranke v izmeri 36,50 kvadratnega metra in delovne površine z ločeno garažo v izmeri 49 kvadratnih metrov. Dostop v prostore je urejen preko dveh ločenih vhodov.

Pošta v Mačkovcih za 22.300 evrov

Naprodaj so poslovni prostori pošte Mačkovci, v izmeri 81,10 kvadratnega metra. Gre za prostore v pritličju poslovne stavbe, ki obsegajo površine za zaposlene (15,80 kvadratnega metra) in površine za stranke (26,20 kvadratnega metra). Preostali prostori so stopnišče, hodnik, vetrolov, terasa in sanitarije, ki jih občasno souporablja solastnik stavbe. Prav tako so v souporabi nekateri prostori v kleti stavbe. Izklicna cena na dražbi je 22.300 evrov.

Poslovalnica v Mali Nedelji za 55.900 evrov

Pošta Slovenije prodaja tudi nekdanjo poštno poslovalnico v Mali Nedelji v občini Ljutomer. Poslovni prostori, velikosti 177,20 kvadratnega metra, so v pritličju in kleti poslovno stanovanjske stavbe in obsegajo prostore za stranke, delovne površine, dva ločena delovna prostora s skupnim hodnikom in sanitarijami ter prostore v kletni etaži. Dostop je urejen prek dveh ločenih vhodov. Izklicna cena na dražbi je 55.900 evrov.

Pošta v Odrancih za 41.900 evrov

Za 41.900 evrov bo na spletni dražbi naprodaj poslovalnica v Odrancih. Gre za poslovne prostore v pritličju poslovno stanovanjske stavbe, ki je bila zgrajena leta 1997. Prostori obsegajo vetrolov, prostor za stranke, delovni prostor, čajno kuhinjo, garderobo, trezor, sanitarije, kurilnico in garažo. Dovoz in parkirišča, ki se nahajajo v neposredni bližini stavbe, so urejeni in niso predmet prodaje.

Poslovni prostori v Šalovcih za 44.900 evrov

Po izklicni ceni 44.900 evrov so naprodaj poslovni prostore nekdanje pošte v Šalovcih. Gre za prostore skupne površine 115,5 m2 v pritličju poslovno stanovanjske stavbe. Prostori obsegajo površine za zaposlene (73 kvadratnih metrov), površine za stranke (25 kvadratnih metrov) in garažo (17,5 kvadratnega metra). Del prostora za stranke je oddan v najem kot samostojen prostor z ločenim vhodom iz skupnega vhoda. Ob prodaji se vse pravice in obveznosti iz naslova oddanega prostora v najem prenesejo na novega lastnika.

Poleg navedenih bodo naprodaj še poslovni prostori v Ljubljani, Destrniku, Grižah, Mariboru, Novem mestu, Ptuju, Spodnji Idriji, Strugah, Velenju in Zgornji Ložnici. Podatke o vseh lahko najdete na spletnih straneh Unije dražb.

*Foto: Unija dražbe

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.