https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Zaprli bodo vse lokale, cvetličarne in frizerske salone

14.3.2020  

V Mestni občini Maribor so se odločili, da bodo zaradi preprečevanja širjenja okužb z novim koronavirusom, zaprli vse gostinske lokale v občini.

Arsenovič: "Bijemo bitko s časom"

Mariborski župan Saša Arsenovič je odredil zaprtje vseh lokalov v občini. To vključuje tako gostinske lokale kakor tudi druge poslovne prostore, kot so cvetličarne in frizerski saloni. Pozval pa je, da o zaprtju svojih poslovalnic razmislijo tudi trgovine, z izjemo bencinskih servisov, lekarn in živilskih trgovin

Podrobnosti občinskega odloka o zaprtju lokalov, ki naj bi stopil v veljavo v nedeljo, še niso znane, poroča Sta. Bi pa naj vključevale tudi kazni za kršitelje.

Mariborski župan se s temi ukrepi odziva na današnji poziv predsednika vlade Janeza Janše slovenskim županom, da so v ukrepanju za zajezitev širjenja okužbe z novim koronavirusom proaktivni in v prvi vrsti samoiniciativni.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.03.2020 ob 19:21 čondraš gost

      Kdor ima malo pameti je že sam zaprl gostilno. Ti Srpski opankar Arsenović raje povej kam si boš stlačil denar od sveh podražitev ki si jih uvedel v Mariboru, golazen kapitalistična.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.03.2020 ob 20:31 gost gost

      ubogi vaski pijancki, kje se bodo pa zdaj greli, ko so jim domove zaprli. mogoce je tompriloznost da se zmanjsa alkoholiziranost?

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.03.2020 ob 20:59 gh gost

      zdaj še se čaka ukaz jevšeka da se v soboti vse lokale in trgovine z oblačili in tržnica zapre kot vsi pajdoji razni tud zapret vse dol za 14 dni razen bencinskih servisih lekarne in živilske trgovine in pekarne osnovne življenske potrebščine saj danes je bilo čutiti v trgovskih centrih popolni trgovski mrk narod se oborožu včeraj ko so izropali trgovine vse kar je bilo mogoče

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      14.03.2020 ob 21:49 gost

      Kaj pa Zoki V Lj? a je ze v bunkerju?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.