https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V ZDA začenjajo testiranje cepiva proti koronavirusu

16.3.2020  

Ameriški Nacionalni inštitut za zdravje financira testiranje cepiva proti koronavirusu, ki ga začenjajo danes na 45 prostovoljcih v ameriški zvezni državi Washington.

Pri Seattlu bodo testirali cepivo, ki ga je razvilo podjetje Moderna, celoten proces do začetka cepljenj širše javnosti pa bo po sedanjih ocenah trajal najmanj 18 mesecev. Uvodoma gre le za preverjanje stranskih učinkov cepiva.

V ZDA so doslej uradno našteli več kot 3000 primerov okužb in več kot 60 smrti, predsednik Donald Trump pa zagotavlja, da bo vse v redu. V nedeljo je imel sestanek z vodstvi velikih ameriških trgovin in je Američanom zagotovil, da ni nobene potrebe za kopičenje zalog.

Američani so namreč nadaljevali naval na trgovine in se zalagali z vsem mogočim. Sredstev za dezinfekcijo je tako že zdavnaj zmanjkalo, zmanjkuje toaletnega papirja, prazniti pa so se začele tudi police s hrano in ne le z makaroni, krompirjem in konzervami.

Spletna trgovina Amazon je medtem sporočila, da bo prihajalo do zamud pri dostavah na dom, določenih stvari pa ni na voljo in tudi ne bo naprej. Amazon zatrjuje, da gre za kratkoročno stanje, in priznava, da ni toaletnega papirja, sredstev za dezinfekcijo in mila.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.03.2020 ob 9:05 gost

      Cepivo že obstaja. Mora biti dovolj žrtev, da ga bodo potem lahko dražje prodajali. Vse za denar.

      11 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.03.2020 ob 9:57 a1b gost

      Ja...vi se samo cepite...tako,kot za gripo...

      2 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.03.2020 ob 10:17 gost

        Kaj je narobe, če se rizične skupine cepijo proti gripi? To je vendar zelo pozitivno, da ne zbolijo in umrejo ter, da ne prenašajo gripe. Tebi bi bilo potrebno cepiti mozag.

        10 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.03.2020 ob 11:58 a1b gost

      Zakaj pol umirajo,če se cepijo proti gripi?

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      16.03.2020 ob 18:35 maršal gost

      ameriški narod je tako zabit narod na kubik, da to svet ni videl. že to vse pove, da so volili trumpa. seronje od ljudi

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.