https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Nogometaši Mure so doma in imajo individualne programe dela

17.3.2020  

Prizori, katere gledamo danes in nekaj preteklih dni, nas spominjajo na prizore iz filmov, za veliko večino katerih, smo še do nedavnega mislili – ja saj to je film, to je znanstvena fantastika. Opustela mesta, nakupovalni centri, otroška igrišča, šolska poslopja in navsezadnje tudi športna igrišča in dvorane – so postala realnost. Naš vsakdan, s katerim se moramo soočiti in živeti.

 

Vsi odgovorni v društvu NŠ Mura, se neglede na vse želje, vsa razočaranja, zavedajo resnosti trenutka in udejanjajo vse tisto, kar odrejajo regulatorni organi v državi, vse tisto, kar odrejajo krovne športne organizacije, vse pa s ciljem, da z odgovornimi ukrepi zaščitijo zdravje igralcev, tehničnega kadra, zaposlenih in predvsem tistih, katerim je njihovo poslanstvo namenjeno – navijačem, ljubiteljem nogometa in vsem ostalim, ki prihajajo na dogodke in pa tudi vsem, ki te dogodke tvorno soustvarjajo.

Ustavili treninge članske ekipe in zaprli območje stadiona

Takoj po prejemu obvestila s strani NZS, so v četrtek, 12. marca 2020, ustavili izvajanje vseh aktivnosti na in ob igriščih mestnega stadiona Fazanerija. Prekinili so trenažni proces vseh mlajših selekcij, ustavili treninge članske ekipe in zaprli območje stadiona, vključno z lokalom, za vse zunanje obiskovalce.

V petek, 13. marca, se je na izredni, korespondenčni seji, sestal upravni odbor društva in sprejel še dodatne ukrepe:

1. Za nedoločen čas se preloži redni letni občni zbor društva, ki je bil načrtovan za 13. marec 2020,

2. Večini zaposlenih se odredi čakanje na delo doma za čas do preklica ukrepov,

3. S fizično prisotnostjo zaposlenega na območju stadiona, se izvajajo samo dela, ki so povezana z nujnim vzdrževanjem travnatih površin in objekta

4. Aktivnosti, vezane na licenciranje, za sezono 2020/21, se opravljajo z delom od doma

Do 31. marca se ne opravlja skupnih treningov

Restriktivni ukrepi se dodajajo iz dneva v dan in verjetno jih še ni konec, zato se je vodstvo članske ekipe odločilo, da se najmanj do 31. marca ne opravlja skupnih treningov. Igralci so doma in imajo individualne programe dela, naloženo jim je tudi, da odgovorno omejijo socialne stike in se ravnajo skladno z že veljavnimi ali na novo sprejetimi priporočili NIZJ, resornih ministerstev in vlade Republike Slovenije.

Foto: arhiv Pomurec.com

Danes je UEFA preložila evropsko prvenstvo v nogometu, katero bi se naj odvilo leta 2021, vse pa z razlogom, da se lahko, po prekinitvi, nacionalna prvenstva izvedejo do konca. Ta odločitev Muraše navdihuje z upanjem, da bodo še to pomlad in verjetno tudi del zgodnjega poletja, spremljali nogometno dogajanje v Evropi in tudi na Fazaneriji in to upanje lahko da energijo preživetja v teh turobnih, za nikogar prijetnih dnevih. 

"Ostanimo doma, ohranimo upanje in bodimo zdravi," so sporočili iz NŠ Mura.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.03.2020 ob 19:54 Oldgringos gost

      Zelo pozitivno delo od doma !

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.03.2020 ob 19:58 gost

      Odlicna novica za debeluha., ki se za penzionista 70 kakcev.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.03.2020 ob 20:10 gost

      KUHAR NEHAJ SMETITI S TO MURO, KI V TEM ČASU NIKOGAR NE ZANIMA. ZA NEKAJ ČASA SI NAJDI DRUGO DELO ALI DOMA TELOVADI, DA BOŠ SHUJŠAL.

      11 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.03.2020 ob 20:15 gost

      gost - 17.03.2020 ob 20:10 , debeli drugo sploh ne zna delati, to je problem.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      17.03.2020 ob 20:27 Ha , ha , ha gost

      Idi Bogi , doma so , te so pa nej v Turčiji , Jezus kakšna novica , pa boli me k...za to .

      6 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      17.03.2020 ob 21:24 Risto Kubura gost

      V enajsterici kroga je 11 igračcev Corone. Ni bilo mesta za igralce Mure.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      18.03.2020 ob 5:06 gost

      V tem primeru je najboljše , Bodimo doma in si cjuvajmo zdravje,je pa res da bo v kratkem resecija in bo še hujše kot koronavirus.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.03.2020 ob 7:35 gost

        Ne laži, ne bodi paničar. Če si mlad in zdrav ti ta virus ne more čisto nič. Jaz sem star 70 let in se ga ne bojim. UMETNO USTVARJEN VIRUS IN PANIKA ZA PRITLEHNE CILJE NAJVEČJIH BOGATAŠEV NA SVETU, KI VODIJO SVET. Ko boste to spoznali, bo trajalo, a na koncu boste izvedeli kakšne pičke pokvarjene so Američani s Trampom na čelu. Ta virus je namenjem temu, da razredči stare ljudi, KI SO TEM KAPITALISTOM SAMO STROŠEK.

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.03.2020 ob 7:39 gost

        Uničiti gospodarstvo posameznih držav, da bodo potem delavci delali za skorjico kruha in bodo lahko obilno zmanjšali pokojnine tistim upokojencem, ki bodo ostali. Da bodo iz ljudi naredili vodljive lutke. Pokvarjena in nečloveška svojat ameriška.

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      18.03.2020 ob 8:10 gost

      Posamezniki bodo ogromno zaslužili s testi, zaščitnimi maskami in še čim. Proizvajalec testov pravi, da test stane 2,5 evra, pri nas pa en test računajo 65 evrov!!!!!!! Preberite si kaj. Ogromno, ogromno bodo posamezniki zaslužili na tej umetno ustvarjeni paniki. Da farmacije in tistih blizu farmacije ne omenjam. Mali človek je pa najebal. Pustite zdaj Kuharja in nogomet na miru, državo nam zapravljajo. S tem se ukvarjajte.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      18.03.2020 ob 8:23 Ne laži gost

      Tomi zgornjomi lejko poven ka san nej mladi pa še delat odin na takšno mesto ge lejko dobin virus, san že rizična skupina. Tij ka si lejko doma ga nemreš dobiti, ge ga pa lejko pa je možno ka mo glij med tistimi procentami keri merjejo. Nej san paničar samo realen san. Ka se pa tijče Amerike pa njuvin klaunon se pa strinjava.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      18.03.2020 ob 11:58 24 ur nogometa gost

      Malo pozitivne vsebine: 50 nogometnih vaj za otroke, ki jih lahko naredijo doma za čas izolacije https://www.24ur-nogomet.com/vsebina/9505/NOGOMETNI-IZZIV-50-vaj-ki-jih-lahko-naredite-doma

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      18.03.2020 ob 20:11 RISTO KUBURA gost

      V ENAJSTERICE KROGA SO LENDAVSKE DIZELAŠE KA NEDO SKOUZ ŠINFALE NAŠE EVROPSKE PRVAKE KA JIH TOU TAK ŽREJ KAK ŽE IDE 3 4 MURA MURA MURA MURA

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.