https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KORONAVIRUS

V soboški bolnišnici 49 testiranj, vsi testi negativni

23.3.2020  

Od petka do danes do 10. ure v soboški bolnišnici 49 testiranj, vsi testi negativni.


V Splošni bolnišnici Murska Sobota so od petka do danes do 10. ure testirali 49 ljudi, vsi testi so bili negativni, so sporočili iz soboške bolnišnice.

Trenutno obravnavajo tri paciente s sumom na okužbo z novim koronavirusom in čakajo na potrditev oziroma izključitev okužbe.

V bolnišnici so pripravljeni na različne scenarije in imajo zagotovljene prostore za hospitalizacijo večjega števila ljudi. Za paciente s sumom na okužbo s covid-19 imajo trenutno na razpolago 15 postelj. Še vedno pa velja, da bodo do zapolnitve zmogljivosti paciente s potrjeno okužbo premeščali na Univerzitetni klinični center Maribor.

Ko bodo te zmogljivosti zapolnjene, bo za paciente z covid-19, v soboški bolnišnici v prvi fazi na voljo 18, nato pa vse do 45 postelj. V primeru, da bi jih potrebovali več, bodo paciente nameščali postopoma po ostalih enotah bolnišnice.

Zaščitna sredstva trenutno imajo, vendar se zelo trudijo, da bi zagotovili dodatna, ki bi jih potrebovali, če bi se število bolnikov povečalo.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.03.2020 ob 14:41 gost

      Vsi tisti desni posranci, ki neprestano nabijate, da ni zaščitne opreme in, da v bolnišnicah ni prostora in, da e zdravniško osebje obremenjeno za zadnjih vzdržnih mej, da zdravstvo na celi fronti razpade in podobne laži, si 10 x preberite članek, da si boste vsaj nekaj zapomnili.

      14 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.03.2020 ob 15:14 963 gost

        Ne vzemi vse za zlato kar kdo napiše ali pove. Ljudje, ki tam delajo povedo, da nimajo dovolj zaščitne opreme, sploh pa ne tiste učinkovite, in da jih je strah, ko se bodo pojavili prvi z virusom.

        9 9 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.03.2020 ob 15:33 gost

        Kateri so tebi ti ljudje? Bi jih znal našteti ( ne poimensko )?. Tudi jaz poznam nekaj ljudi, ki delajo v bolnici in kaj slišim od njih. Desni delate paniko brez veze. Se boste spraševali in odgovarjali o tem koliko ljudi je zaradi vaše ustvajene panike psihično zbolelo, koliko družin je zaradi te panike razpadlo, koliko samomorov je in bo zaradi te panike, ..............?? NEHAJTE PANIČARITI IN LAGATI!!!!!!!!

        12 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.03.2020 ob 17:09 gost

        levicarji ne potrebujejo mask, tako jim je partija ze februarja vbijala v glavo. sedaj pa bi imeli maske, ajde begaj napolje.

        4 8 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.03.2020 ob 14:21 963 gost

        Pa kdo paničari? Na tem portalu edino ti, vsi ostali smo popolnoma umirjeni. Persen se v lekarnah še da dobiti, če bi rad probal.

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.03.2020 ob 15:59 gost

      Desno usmerjeni tega ne delajo ,ker so bolj izobraženi od levega pola in se znajo brzdati! to počnejo levi posranci ,ker se utapljajo v zavisti!

      5 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.03.2020 ob 22:33 Gosr gost

      Kje imate kulturo? Mogoče bo jutri zbolel vaš otrok.Noben ni vesel corone,saj že tako prinaša preveč težav.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.03.2020 ob 15:01 gost

        Samo zaradi tega virusa ni potrebno na veliko lagati vladi in njenim uslužbencem. Že brez tega laganja je dovolj hudo. NAJ SE GOVORI IN PIŠE RESNICA.

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      24.03.2020 ob 14:52 gost

      še pred desetimi dnevi ste LEVUHARJI na SLO RTV poročali da si nova VLADA vse zmišljuje da se paničari in po nepotrebnem straši ljudi. Danes pa na rtv SLO cel preobrat ,ne moreš verjeti KAKŠEN zasuk v KONTRA stran. Kako je virus nevaren,naenkrat več nihče ne straši ljudi,več se ne paničari itd itd itd . . . .Čisto po LEVIČARSKO še prikazovali so strašljive prizore iz italijanskih bolnišnic. NE MOREŠ VERJETI KAKŠNO SPRENAVEDANJE..Mene že ne boste speljali na tanek led. LEVUHARJI STE ISTI KOT GRKI. BOJ SE GRKA KO DELI DAROVE ISTO TAK JE Z LEVUHARJEM.Smrdjivci sigurno imate pripravljeno kako podlo STRATEGIJO za strmoglavljenje vlade. Levičar je bil zmeraj pokvarjen in bo pokvarjen zmeraj ostal. Samo en problem imate in to VELIK PROBLEM . . . . . LJUDJE SO VAS SPREGLEDALI IN SKAPIRALI KDO STE LEVAKI.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.