https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V ljutomerskem domu starejših že 16 potrjenih okužb

31.3.2020  

Število obolelih z novim koronavirusom v Domu starejših občanov Ljutomer strmo narašča.

Naj spomnimo v Domu starejših občanov Ljutomer so v petek potrdili dve okužbi s koronavirusom. V nedeljo zvečer so bile potrjene še dodatne štiri okužbe. Danes pa se je število okužb povzpelo na 16 oseb.

V domu so do danes potrdili okužbo pri 14 stanovalcih in dveh zaposlenih, je po poročaju 24ur potrdil direktor Tomislav Nemec. Vsi so v stabilnem stanju, v domu izvajajo vse ukrepe za zaščito in varnost stanovalcev. Zaščitne opreme imajo dovolj vsaj za nekaj dni, je potrdil.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      31.03.2020 ob 11:11 gost

      Ko se enkrat začne ide kot domine. Ni rešitve. Kdor bo umrl, bo umrl, kdor bo ostal, bo ostal. ZANIMIVO JE TO, DA VEČ NE POLITIKI, NE ZDRAVSTVENI DELAVCI, NE NOVINARJI, NE JAVNE OSEBE, ....... NIHČE VEČ NE OMENJA GRIPE. kAJ JE TA BOLEZEN V SLOVENIJI IN PO SVETU V ENEM DNEVU IZGINILA. SAMO LANI JE PA V SLOVENIJI ZANJO UMRLO 162 LJUDI, V SVETU PA VEČ KOT 600.000 LJUDI. NEVERJETNO. KDO JE TU NOR????????

      12 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.03.2020 ob 11:34 Magyar Bacsi gost

        Karcsi virus je sodobno strašilo za sodobnega človeka, ki je že nekaj časa brez vseh moralno - etičnih načel.

        6 1 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.