https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GOSPODARSTVO

Upravičenci lahko še vedno oddajo vloge na kmetijske javne razpise

20.04.2020 ob 10:17  

Upravičenci lahko še vedno oddajo vloge na kmetijske javne razpise, čeprav so roki za oddajo vloge že potekli, so sporočili iz Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano. Vloge lahko oddajo do izdaje sklepa vlade, ki bo objavljen v uradnem listu, oziroma najdlje do 1. julija.

V skladu s protikoronskim paketom procesni roki in roki za izpolnitev materialnih obveznosti strank v upravnih zadevah, razen v primerih nujnih zadev, ki so opredeljene v zakonu, ne tečejo oz. se podaljšajo tako, da se iztečejo osmi dan od prenehanja veljavnosti ukrepov po tem zakonu, so spomnili na ministrstvu za kmetijstvo. Nekaterim javnim razpisom, katerih roki za oddajo vlog so formalno že zaključeni, se zato podaljšajo roki za oddajo.

Roki za oddajo so se tako podaljšali pri javnem razpisu za drugi ukrep uredbe za pomoč za prenos znanja in informiranje na področju predelave ter s kmetijstvom povezanega delovanja na podeželju, razpisu za tretji ukrep uredbe za pomoč pri delovanju nepridobitnih združenj na področju kmetijstva, gozdarstva in podeželja, razpisu za četrti ukrep uredbe za pomoč nepridobitnim organizacijam pri organizaciji strokovnih in jubilejnih dogodkov ter razpisu za sofinanciranje kmetijskega izobraževanja - praktični pouk. Vsi štirje razpisi se nanašajo na letos.

Upravičenci lahko še vedno oddajo vlogo na omenjene javne razpise, in sicer do izdaje sklepa Vlade RS, ki bo objavljen v Uradnem listu RS, oziroma najdlje do 1. julija 2020.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.