https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Število okuženih naraslo za 9, število umrlih ostalo nespremenjeno

21.4.2020  

Epidemija novega koronavirusa v Sloveniji se kot kaže umirja, v ponedeljek je bilo potrjenih devet novih okužb, smrtnih žrtev pa ni bilo.

Včeraj je bilo opravljenih 1174 testiranj, od tega je bilo 9 oseb pozitivnih na novi koronavirus. Hospitaliziranih je bilo 87 oseb, od tega 25 na intenzivni negi. Štiri osebe so bile včeraj odpuščene iz bolnišnice, smrtnih žrtev ni bilo.

Skupno število umrlih tako ostaja 77 ljudi. 197 oseb je bilo doslej odpuščenih iz bolnišnic.

Skupno je bilo v ponedeljek do polnoči opravljenih 42.976 testiranj.

Število pozitivnih oseb je skupno naraslo na 1344.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.04.2020 ob 11:33 gost

      Ugledni nemški patalogi iz obdukcij trupel ugotavljajo, da bi vsi, ki so letos umrli zaradi " koronavirusa ", hitro umrli tudi brez njega zaradi težkih kroničnih bolezni. Vsi pa sigurno letos. To pametnemu človeku vse pove. Ovce, vi se pa dajte striči še dalje, kadar se pastirju to zahoče.

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.04.2020 ob 12:38 Samo v info: gost

      Minister ostro nad dom v Ljutomeru "Povsem specifičen pa je primer Ljutomera. Ob izbruhu težav smo dobili informacije, da se ne upoštevajo navodila, imamo ljudi, ki so pripravljeno to tudi javno povedati. Do izbruha epidemije so imeli obiske, nudili so malice tudi svojim občanom v tem domu in samo vprašanje časa je bilo, kdaj bo prišlo do izbruha. Na drugi strani pa imamo pisno vrsto pričanj, včeraj sem govoril s strokovnim direktorjem in direktorjem bolnišnice Murska Sobota, da se z načinom dela in direktorjem tam ne da delati. Ljudje nočejo sodelovati. To ni problem zdravstva, lahko pa služi kot krasen primer, kako država nič ne naredi," je dejal minister Gantar. Več na: https://www.zurnal24.si/slovenija/minister-besen-na-direktorja-doma-v-ljutomeru-345662 - www.zurnal24.si

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.04.2020 ob 12:45 Prlek gost

      Cista resnica, tipicno za lotmerl dom

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      21.04.2020 ob 13:44 bajke gost

      mi bomo ugoavljali, kiliko od 1500 bo po testiranju okuženih, Italijani bodo ugotavljali, koliko dni lahko zdržimo med stenami zaprti, Nemci bodo ugotavljali, koliko s oislamisti ta čas v miru naredili razstrliva za nove akcije v jesen, Francozi bodo ugotavljali, koliko parov se loči, KITAJCI PA BODO NA KONCU LETA UGOTAVLJALI, ZA KOLIKO SO IZBOLJŠALI GOSPODARSKO RAST in kaj vse bodo lahko izvažali v Evropske strahopetne države.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.