https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KORONAVIRUS

Z ministrom za zdravje o delovanju soboške bolnišnice med epidemijo covida-19

23.4.2020  

Današnji obisk ministra za zdravje Tomaža Gantarja, v murskosoboški bolnišnici, je potekal v konstruktivnem pogovoru o delovanju bolnišnice med epidemijo covida-19.

V Splošni bolnišnici Murska Sobota so mu predstavili delovanje bolnišnice v tem času, postopno prehajanje na obravnavo ne nujnih stanj ter aktualno finančno in organizacijsko problematiko.

"V sklopu problematike covida-19 smo se dotaknili tudi razmer v regijskih domovih starejših občanov (DSO), glede trenutnih razmer v DSO Ljutomer pa smo se dogovorili, da bo bolnišnica še naprej aktiven partner pri izvajanju postopkov in oskrbi oskrbovancev. Vendar le pod pogojem, da se v celoti spoštujejo in izvajajo vsi ukrepi in vsa navodila, ki jih priporoča naše zdravstveno osebje in koordinacijska skupina," so sporočili s soboške bolnišnice.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.04.2020 ob 16:18 Boštjan gost

      Pokazali ste vi svoj pravi obraz. Bolnica ki noče sprejeti bolanih. Lepo to, lepo.

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.04.2020 ob 16:41 gost

      Kaj so delali doktorji en mesec? Sončili zobe za dve plači mesečno? Novinarji, imejte jajca in napišite resnico. Bolnišnica 30 % zasedena, bolnih pa niso sprejemali. leta 2020. Sramota od zdravstva.

      15 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      24.04.2020 ob 12:16 gost

      gost (23.4-16:41) kje pa piše da bolnih niso sprejemali,vsak ki je bolan in more biti v bolnišnici je šel in so ga sprejeli,ni to Ptujska bolnišnica,kje se otepajo bolnikov in so nesposobni da sploh funkcionirajo,takšne bolnišnice bi mogli zapreti,tam se sončijo zdravniki in pobirajo mastne dnare,odkod pa tebi informacija da je zasedena samo 30%,te mogoče boli,ker se ne moreš posrat pa te ne pustijo na urgenco?saj nisi ti ta ki vedno pljuva po bolnišnici ali?sedaj pa se nekaj zmrduješ tukaj,spij si suhe slive pa boš sral 3 dni v eno..budalo eno ,rdina sramota v 2020 si tu ti z tako bednimi izjavami

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      26.04.2020 ob 16:39 mujdrica gost

      Ova bi lejko mejla na obrazi tudi svoj modrček na mesto larfe

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.