https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V DSO Ljutomer včeraj brez novih okužb in s 16 ozdravelimi

30.4.2020  

Stanje v DSO Ljutomer se počasi normalizira, saj včeraj novih okužb z covid-19 niso zabeležili, je pa 16 oseb okužbo prebolelo.

Kot so sporočili iz doma je bilo včeraj odvzetih 48 brisov. Novih okužb niso zaznali, je pa 16 oseb ozdravelo, od tega 10 stanovalcev in 6 zaposlenih. Tako je sedaj na covid-19 v domu pozitivnih le še 32 stanovalcev.

Ob tem so v domu zapisali še: »Vsi zaposleni skupaj z delavci, ki so nam priskočili na pomoč vključno z zunanjimi strokovnjaki, smo se zelo trudili, da smo uspeli vzpostaviti ta pozitiven trend. Ob teh vzpodbudnih podatkih se vodstvo doma zahvaljuje zaposlenim, zunanjim sodelavcem, ki so nam nesebično priskočili na pomoč, za strokovno in organizacijsko zunanjo podporo, prostovoljcem ter številnim donatorjev, vsem, ki nam na kakršenkoli način pomagajo in so s pozitivnimi mislimi z nami.«

Sporočili so tudi, da iščejo nove sodelavce. Če bi želeli v prihodnje skrbeti za dobro okolje stanovalcev v DSO Ljutomer se lahko prijavite na prosta delovna mesta razpisna na Zavodu za zaposlovanje.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.04.2020 ob 17:55 gost

      Oni so vzpostavili red?Ne me jebat...Bi rad videl kdo bo pripravljen pri njih se zaposlit po vsem tem sranju ki so ga naredili...pa še marsikdo se je na njihov račun okužil ker je bil prisiljen iti tja delat...šalabajzerski Ljutomer v kompletu...pa budnica bo za prvi maj...in prav v Ljutomeru...tam lahko odpihajo edino Tišino in potem na malico v Dom...Nemec si bo verjetno nagrado izplačal za uspešno pogrebništvo...bljak

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.