https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Včeraj potrdili okužbo pri 11 osebah, umrla dva okužena

30.4.2020  

Število okuženih z novim koronavirusom v Sloveniji se je včeraj povečalo za enajst oseb, umrli sta dve okuženi osebi.

V sredo je bilo opravljenih 1341 testiranj, od tega je bilo pozitivnih 11 oseb. Hospitaliziranih je bilo 63 oseb, od tega jih je bilo 22 na intenzivni negi. Tri osebe so bile včeraj odpuščene iz bolnišnice, umrli pa sta dve osebi.

Skupno število umrlih je s tem naraslo na 91. Odpuščenih iz bolnišnic je bilo skupno 233.

Število pozitivnih oseb je naraslo na 1429.

Do polnoči v torek je bilo opravljenih skupno 52.948 testiranj.

V Nacionalni raziskavi o razširjenosti COVID-19 je bilo do 29. aprila izvedenih skupno 1252 testiranj, samo včeraj pa 29 testiranj. Skupno je bila okužba potrjena pri eni osebi.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.04.2020 ob 11:11 Ukkb gost

      https://youtu.be/7Qeh7Sda3s4

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      30.04.2020 ob 11:28 gost

      Vsakega starejšega umrlega vodijo kot umrlega zaradi koronavirusa. Odkar je Janša na oblasti nihče več ne umre zaradi infarkta, raka, pljučnice, .............. ČUDEŽI SE DOGAJAJO. Kakšen cilj imate? Koliko mrtvih boste rabili? 200? 400? Ali še več?

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      30.04.2020 ob 11:55 korona gost

      Kaj pa DSO Ljutomer??

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      30.04.2020 ob 12:04 konec gost

      nehajte poneumljat narod, komaj si je oddahnil. Poglejte ital. predsednika vlade, kaj pravi, Kitajcem smo humano podarili maske "kao", da so jih rabili, ker so izmislili okužbo, TI KITAJCI SO NAM PA NAŠE HUMANO PODARJENE MASKE - NAZAJ PRODALI!!!!!!!!!!!!!!!!!. Torej laiku je jasno, da je bolezen izmislila svetovna zdravstvena organizacija, svet se je malo "ščistil", manj se bo hodilo naokoli, tako da bodo tudi domači Blejci, Dubrovčani, Benečani, Ljubljančani, Parižani, Milančani, Barcelončani itd. lahko v svojem mestu zadihali. Kajti enostavno je bilo ljudi preveč na enem mestu. Poleg tega so pa Kitajci nadmudrili ves svet, ko smo mi bili doma, so oni nemotoma šivali še dodatne maske, jih pakirali kontra evidencam in MASTNO, MASTNO, MASTNO SVIGNILI SVOJ BDP, medtem, ko svet čaka nova skušnjava - GOSPODARSKA KRIZA - RECESIJA, iz katere pa povratka ne bo. Lepo vas pozdravlja ekonomist DR. FREDERIK FON SMOLHAUSEN VAN RENNE.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      30.04.2020 ob 12:06 KONEC gost

      popravek Frederika von Smolhausna ....mastno DVIGNILI svoj .....

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      30.04.2020 ob 12:15 Ha , ha , ha gost

      Spoštovani " konec" , čisto na kratko ; toliko nebuloz , toliko nakladanja , toliko nesmislov in laži na enem mestu , ne vem , pojdi se zdravit , mogoče , mogoče ti še lahko pomagajo .

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.