https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Parkiranje v Murski Soboti spet plačljivo

02.05.2020 ob 18:00  

Od ponedeljka, 4. maja, naprej se razveljavi Odredba o začasnem neizvajanju posameznih določil Odloka o ureditvi cestnega prometa v Mestni občini Murska Sobota, ki je bila v veljavi od 16. marca 2020.


Od 4. maja 2020 naprej je obvezno plačilo parkirnin na javnih površinah in površinah v lasti Mestne občine Murska Sobota, navajajo na spletni strani murskosoboške občine.

Mestne občine v Sloveniji bodo ob vedno daljšem seznamu ponudnikov, ki bodo po praznikih lahko obratovali, s ponedeljkom ponovno uvedle parkirnine.

Kot so zapisali v združenju mestnih občin, so se za potezo odločili zaradi prezasedenosti in dolgotrajnega parkiranja v mestnih središčih, kar bi lahko imelo negativne posledice na poslovanje ponudnikov.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.05.2020 ob 19:09 čondraš gost

      Kje ste zdaj komunajzerski biciklisti ? Ne bsote protestirali ? Majmuni levi, a ker levi župani vračajo parkirnino vam je pa všeč plačevanje ? V najem vam občine dajejo parkirišča ki so bila narejena z našega denarja, davkoplačevalskega ! Biciklistict, vemo da vas maske ne ganejo, gre se samo za bebavce idealistične. Kaj člani stranke LEvica še vedno stojijo na zadnjih tacah ali so se že dali v svoj naraven položaj, torej na vse štiri ? :))) Kaki bedaki so to na levici ha ?

      7 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.05.2020 ob 19:37 Lendavski nadvojvoda gost

        Čundraš,niti san ne vijdiš kakšo tele si,nemaš pejnez,nemaš autiča,nemaš babe,nemaš nič,samu nouru pamet.

        13 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.05.2020 ob 21:22 gost

        Rdeči dosje Janeza Janše: Ko je sovrstnike razganjalo od hormonov, je kot 17-letnik vstopil v partijo

        10 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.05.2020 ob 23:31 gost

        Najbole zanimivo pa je dejstvo, ka je desni Štihec uvedo parkirnine v MS, medten ka je Jevšek vsaj omogočo zašenki parkejranje pol vre oz. eno vro... Te stavka V najem vam občine dajejo parkirišča ki so bila narejena z našega denarja, davkoplačevalskega ! verjetno nejsi piso...

        12 3 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.05.2020 ob 19:31 gost

      Na tvoji babi.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.05.2020 ob 8:01 gost

      Me ne gane,v M.soboto v mesto grem zelo malo,ker itak ni kaj tam za početi tudi videti nimamo kaj,tako,da nima smisla si ogledovati tega mesta.

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      03.05.2020 ob 9:51 gost

      Samo na tou bi dau komentar glede Štihca, nej ga devati med desne, saj niti sam neve ka je. Jevšek je pa žalosten, ka so ga nej v časi karantene nika intervjuvali, zato je dal mlaj postaviti in že je bil na TV. Do pa zdaj na hitro Slovensko zrihtali, ka je lepo vreme in de lejko Perhavčka pred zakladnico prekmurskih dobrot kavo pijla. Želim vam lepo poletje

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      03.05.2020 ob 13:38 Kuku gost

      Zdaj pa povejte, kaj ima rdeči Janšev dosje z parkirninami v Soboti?

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      04.05.2020 ob 12:54 gost

      Če si v YUGI hotel imeti dobro službo in dobro PLAČO se ukvarjati z politiko si moral biti partijec.Tak da ne serte bedarij.Tudi vaš kučan je bil partijec na 3 rdečo knjižico je dal zamrzniti in čaka kako bo začel veter pihati.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.05.2020 ob 13:06 gost

        Lažeš. Rodil si se pa verjetno, ko Juge več ni bilo. Kar se pa partijcev tiče, ti jih nekaj naštejem: Janez Janša, Milan Zver, Joža Tanko, Vinko Gorenak, Zvonko Černač, Sonja Ramšak, Barbara Brezigar, Tone Jerovšek, ....................................

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.