https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

MLADI

Ljutomerski dijaki nudijo osnovnošolcem brezplačno učno pomoč

4.5.2020  

Skupina dijakov Gimnazije Franca Miklošiča Ljutomer se je v času epidemije odločila, da ponudi osnovnošolcem brezplačno učno pomoč.


 Skupina dijakov 2. letnikov se je v sklopu razvijanja podjetniške ideje, uvrstila v finale na tekmovanju Popri, kjer iščejo najboljše podjetne talente med mladimi. Ker pa njihova podjetniška ideja temelji na med vrstniški učni pomoči, so se odločili, da na daljavo izvedejo brezplačno akcijo ter pomagajo osnovnošolcem, ki so se v tem času znašli v učnih težavah.

Svojo ekipo so razširili in zraven povabili tudi tutorje, ki prav tako pomagajo pri reševanju problemov, v veliko podporo dijakom pa sta tudi mentorici ter ostali profesorji. Zavedajo se, da je šolanje na domu za osnovnošolce lahko težak izziv.

Kot so dejali dijaki, se trudijo po najboljših močeh hitro odgovoriti na vsa vprašanja in težave pri nalogah, ki lahko potekajo pisno (preko Facebooka ali Instagrama) ali preko video (Zoom) konferenc. Na njih se lahko obrnete tudi preko elektronske pošte: tutko.ucna.pomoc@gmail.com

Gre za varno opcijo brezplačne učne pomoči osnovnošolcem, pri čemer dijaki upajo, da bodo lahko pričarali več nasmehov in manj preglavic v času epidemije. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.05.2020 ob 9:22 Dominko gost

      Prva ura brezplačna, druga 50€

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.05.2020 ob 17:20 gost

        Brezplačno, pomeni brezplačno, vsaj nekateri pošteni ljudje to tako razumemo in se za razliko od mnogih ne gremo nobenega "pandemiološkega" dobičkarstva. Smo pa veseli zahvale tistih, ki smo jim pomagali.

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.05.2020 ob 9:41 gost

      naj zase poskrbijo, da ne bo popravcev

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.