https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Tudi v nedeljo brez novih okužb, umrla ena oseba

4.5.2020  

Tudi v nedeljo ni bilo odkrite nobene okužbe z novim koronavirusom, umrla pa je ena oseba okužena z novim koronavirusom.

V nedeljo je bilo opravljenih 616 testiranj, pri katerih ni bil odkrit noben nov primer okužbe z novim koronavirusom. Hospitaliziranih je bilo 58 oseb, od tega jih je bilo 20 na intenzivni negi. Tri osebe so bile odpuščeni iz bolnišnice, en bolnik je umrl.

Skupaj je življenje zaradi covida-19 izgubilo 97 ljudi, 244 jih je bilo skupno odpuščenih iz bolnišnice.

Skupno število pozitivnih s koronavirusom je 1439, enako kot včeraj.

Skupno je bilo do včeraj opravljenih 56.136 testiranj.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.05.2020 ob 11:26 gost

      RESNIČNO, DA JE VSAKE GRIPE V ZAČETKU MAJA KONEC. KDOR TEGA NE VE, JE IDIOT.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.