https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Domu starejših Rakičan bodo ponovno dovoljeni obiski svojcev

06.05.2020 ob 14:15  

Iz Doma starejših Rakičan sporočajo, da je stanje v domu stabilno ter da ni več okuženih oseb z virusom covid-19. Ob tem pa tudi obveščajo, da bodo ponovno omogočili obiske svojcev.


Kot so sporočili, je bila v Centru za starejše Murska Sobota, siva cona ukinjena v soboto 25. aprila 2020, na podlagi večkratnih testiranj stanovalcev in zaposlenih.

Na podlagi preklica prepovedi obiskov v domovih za starejše, ki ga je izdalo pristojno ministrstvo, ob tem v domu obveščajo, da bodo od petka 08.05.2020 ponovno omogočili obiske svojcev.

»Obiski bodo omejeni na eno osebo in na časovne termine, potrebno pa jih je predhodno najaviti in sicer vsaj en dan prej do 13,00 ure, za obiske ob vikendih in ponedeljkih pa do petka do 12,00 ure,« še dodajajo.

Za obiske se lahko prijavite preko naslednjih telefonskih številk:

  • matična enota Rakičan: 031 666 584
  • enota Center za starejše Murska Sobota: 051 288 376
  • enota Elizabeta Sveti Jurij: 051 288 397.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.05.2020 ob 14:44 gost

      Počasi in previdno. Ne silite se z obiski. Če ste čakali dva meseca, lahko počakate še dva tedna. Ne dajte priložnosti Janši, da ponovno zapre celotno državo. Ne na horuk temveč premišljeno.

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.05.2020 ob 17:11 Gost gost

      To je isto će bigasilcu rekel naj gre v ogenj. Pa ka je stejmi strokovnjakami vse narobe. Mogoče njin je viruz pamet poju. Trij dnij nazaj je šćetak nevaren viruz harao, zdaj pa lejku že v naj vikše žarišće idemo na obisk,,,, halo,,, sto je tu nori.

      12 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.