https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Število umrlih okuženih z novim koronavirusom doseglo stotico

8.5.2020  

V četrtek so okužbo z novim koronavirusom potrdili pri eni osebi, umrla je ena okužena oseba.

Včeraj je bilo opravljenih 1049 testiranj, od tega je bil test pozitiven pri eni osebi. Hospitaliziranih je 47 oseb, od tega 12 oseb na intenzivni negi. Bolnišnico je zapustilo pet oseb, skupno je tako bolnišnico zapustilo 252 oseb.

Zabeležili so tudi en primer smrti med okuženimi s covid-19, s tem je število smrtnih primerov naraslo na 100.

Skupno število pozitivnih na koronavirus v četrtek do polnoči je bilo 1450, od tega je skupno 1205 okuženih že ozdravelo.

Skupno je bilo do včeraj opravljenih 61.027 testiranj.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.05.2020 ob 11:30 gost

      To je proti lani, ko je v nekaj mesecih zaradi gripe umrlo 168 prebivalcev malenkost. In zaradi te malenkosti so vodilni desničarji ustavili celo državo in samo v mesecu in pol napravili 35.000 brezposelnih. Obeta se velika gospodarska, socialna, zdravstvena kriza zaradi nesposobnega in maščevalnega puklastega Jančeka.

      10 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.05.2020 ob 11:57 gost

        Boš ti bedaček videl kakšna kriza pride konec leta in pozneje zaradi pokvarjenih ljudi, Me zanima komu boš takrat talal bike.

        8 3 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.05.2020 ob 12:10 gost

      Redno so vas mediji in vlada speglali. Pa poglejte že enkrat podatke koliko ljudi je lani umrlo zaradi gripe in koliko letos zaradi tega virusa. Pa za gripo so umirali tudi zdravi in mladi ljudje. Za tem virusem umirajo samo ( še zelo veliko vprašanje, če zaradi njega ) samo zelo stari ljudje z več težkimi kroničnimi boleznimi, ki bi umrli tudi brez tega virusa ali takoj ali v kratkem. Kako ste lahko tako zabiti, da vas vozijo in driblajo na polno, zraven pa bogatijo zaradi vaše naivnosti, zaslepljenosti in pripadnosti določeni politični stranki???!!!!! Zresnite se. Pomislite končno na to zakaj delavci z več sto v halah tesno blizu skupaj brez zaščitnih sredstev, trgovke v trgovinah, pa še kje, niso zboleli, zbolele!!!!!!!!!!!!!

      9 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      08.05.2020 ob 16:12 gost

      Desničarji, pride čas, ko boste še sami puklastega Jančija preklinjali za to, kar vam bo storil. Vam ni bilo dovolj ZUJF IN zpiz -2, vi prosite še več takih ukrepov. Nič bat. Pod njegovo vlado se boste veliko tega dočakali, če ga ulica ne bo prej odnesla kot leta 2013.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      08.05.2020 ob 16:23 Lendavski nadvojvoda gost

      Eno povem,strašni Ivan je vodja,pastir ,le za "sitnozubu stoku",isto kot škof,ki mu niti post ni pomagal pri špehi.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.