https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V nedeljo potrjene tri okužbe, smrtnih žrtev ni bilo

11.5.2020  

V nedeljo so okužbo z novim koronavirusom potrdili pri treh osebah, smrtnih žrtev ni bilo.

Včeraj je bilo opravljenih 537 testiranj, od tega je bil test pozitiven pri treh osebah. Hospitaliziranih je 42 oseb, od tega 10 oseb na intenzivni negi. Bolnišnico ni zapustila nobena okužena oseba, skupno število oseb, ki so zapustile bolnišnico tako ostaja 256.

Smrtnih žrtev včeraj ni bilo, skupno število umrlih, ki so bili okuženi s covid-19, tako ostaja 102.

Skupno število pozitivnih na koronavirus v nedeljo do polnoči je bilo 1460, od tega je skupno 1300 okuženih že ozdravelo.

Skupno je bilo do včeraj opravljenih 63.365 testiranj.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.05.2020 ob 10:59 gost

      Koga to briga riti pisunske? Samo vas pisunčki, da strašite ljudi. Bodite fer in zapišite resnico, da so ti testi samo 60 % točni in, da pri vsakem, ki so se cepili proti gripi, pokaže pozitivno- okuženost. Sama okuženost pa ničesar, res ničesar ne pomeni. Kako dolgo še mislite te norije vsakodnevno objavljati. PIŠITE O ŽIVLJENJU, DOGAJANJIH, POČUTJU LJUDI , O NEZAPOSLENIH, NEDOSEGLJIVEM ZDRAVSTVU, PROPADU SOCIALNE DRUŽBE IN DRŽAVE, ZADOLŽITVI SLOVENIJE ZARADI NESPAMETNE VLADE, KORUPCIJO PRI NABAVI ZAŠČITNE OPREME, ............ Aja, študentki tega pač ne obvladate. Vi znate samo copy paste.

      5 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.05.2020 ob 11:53 Hendricks gost

      Moja sestra zasluži 91 dolarjev na uro na prenosniku. Iz službe so jo odpustili tri mesece, zadnjič pa je bila njena plača 20.835 dolarjev, ko je nekaj ur delala na prenosniku. Tako sem začel .... >>>>>> cutt.ly/yyvKV2u

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.05.2020 ob 11:53 Hendricks gost

      Moja sestra zasluži 91 dolarjev na uro na prenosniku. Iz službe so jo odpustili tri mesece, zadnjič pa je bila njena plača 20.835 dolarjev, ko je nekaj ur delala na prenosniku. Tako sem začel .... >>>>>> cutt.ly/yyvKV2u

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      11.05.2020 ob 11:55 gost

      Če ti kaj ni jasno,ali pa hočeš izvedeti za bedarije povprašaj kaj vašega zavajalca DR.TRAMPUŽA. On te obrije na brzino,kot je že vse levuharje.

      0 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.05.2020 ob 12:47 gost

        Trampuž? On je pri nakladanju nekje v rangu Kacina, Beovićke. Edino Krek ga presega, zato je tudi za nagrado dobil direktorsko mesto na NIJZ - u. Ne verjamem pa niti malo nikomur med njimi. PLAČANI PANIČARJI. Ko gre za denar in položaj ni levih niti desnih, vsi so enaki.

        5 0 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      11.05.2020 ob 16:33 G. O. S. T. gost

      Ja res je vsi so enaki ampak trenutno 6 milijard

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.