https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Zdravstveni dom Ljutomer bo kmalu začel opravljati zdravstvene storitve

16.05.2020 ob 6:05  

Iz Zdravstvenega doma Ljutomer obveščajo, da bodo s prihodnjim tednom zopet začeli opravljati zdravstvene storitve.

Zdravstveni dom Ljutomer bo tako za zdravstvene storitve zopet odprt v ponedeljek, 18. maja 2020. Delo bo do takrat potekalo tako kot do sedaj, navodila glede naročanja, prihoda v zdravstveni dom  in vsega ostalega pa bodo objavili proti koncu tega tedna. Vse ob tem vljudno naprošajo za strpnost.

Iz zdravstvenega doma obveščajo tudi o pričetku izvajanja sistematičnih pregledov pred vstopom v šolo. »Na pregled boste klicani po telefonu. Otrok mora biti zdrav, z njim na pregled lahko pride le en zdrav spremljevalec. Na pregled pridite ob točno določeni uri in z zaščitno masko zase in za otroka," sporočajo. 

Sistematičnemu pregledu je pridruženo cepljenje proti ošpicam, mumpsu in rdečkam ter proti hepatitisu B, v skladu z republiškim imunizacijskim programom. Pri tem prosijo, da s sabo prinesete izpolnjeni vprašalnik, ki ga prejmete po elektronski pošti, kartico zdravstvenega zavarovanja ter cepilno knjižico.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.05.2020 ob 8:59 gost

      Kam smo prišli v letu 2020? Dva mesece zaprti zdravstveni domovi, bolnišnice s 35 % delovanjem in potem blesava navodila K ZDRAVNIKOM PRIHAJAJTE SAMO, ČE STE ZDRAVI. Očitno se norca delajo iz nas, mi pa to mirno prenašamo. Bo kdo kdaj za to nedostopnost do zdravnika in zdravljenja odgovarjal???????? Že zdavnaj bi morali biti vsi na ulicah.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.05.2020 ob 12:30 ASASAS gost

      Moja sestra zasluži 91 dolarjev na uro na prenosniku. Iz službe so jo odpustili tri mesece, zadnjič pa je bila njena plača 20.835 dolarjev, ko je nekaj ur delala na prenosniku. Tako sem začel .... >>>>>> cutt.ly/yyvKV2u

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.05.2020 ob 13:18 res je, gost

      zdravniki, posebej privatniki imajo svobodo, lahko delajo kar hočejo, to jim je pa omogočil princ teme, ko je podeljevalkoncesije. In isto so sedaj hoteli z Novo Slovenijo, se spomnite pred tem sranjem, drugo nismo slišali, kako dolge čakalne vrste imamo. Sedaj smo neprekuženi in zdravniki nam postavljajo pogoje, k njim le če smo zdravi??????????????????????????. KOJI ZDRAV KURAC GRE K ZDRAVNIKU in to tistemu, ki ima koncesijo, da mu po Janševem v urgentnem času sploh ni potrebno delat, ta isti idiot mu je pa podaril koncesijo. Razumi, če moreš, ne vem kot pravi Bandeli, " PA KAJ SE GRE TA NAROD, PA KAKO JE TO MOGOČE ITD". jA JE, PRI NAS V sLOVENIJI JE VSE MOGOČE, UPAM SI TRDITI, DA SMO PO SVOJIH BUDALAŠTINAH PRVI NA SVETUtO KAR SE JE POKAZALO V DVEH MESECIJ PRESEGA REKLO, SAJ NI RES - PA JE.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.