https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Odprli bodo štiri maloobmejne prehode s Slovenijo

13.5.2020  

V petek namerava Avstrija na avstrijskem Štajerskem odpreti še štiri maloobmejne prehode s Slovenijo. Od petka bodo predvidoma tako odprli mejne prehode v krajih Kramarovci, Cankova, Juri in Gerlinci, poroča avstrijska tiskovna agencija APA.


Obvezna sedemdnevna karantena

"Pri odprtju omenjenih štirih mejnih prehodov, ki bodo delovali med 8. in 18. uro, avstrijska policija še čaka na pravno in organizacijsko uskladitev s Slovenijo. V veljavi ostajajo uredbe glede omejevanja potovanj v pandemiji covida-19, ki dovoljuje vstop v Avstrijo le izjemoma, na primer dnevnim migrantom. Pri vstopu v Slovenijo je še vedno v veljavi obvezna sedemdnevna karantena," poroča Sta.

Promet med državama je trenutno mogoč čez mejni prehod Kuzma, Glederovci, Šentilj po avtocesti, Gornja Radgona in Karavanke. Omejeno obratujejo še mejni prehodi Trate, Radlje, Šentilj po magistrali, Vič, Ljubelj, Holmec in Svečina, piše na spletni strani slovenske policije.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.05.2020 ob 14:15 karči gost

      "med osmo in osemnajsto".....odprite vgojno ob petih ali šestih ali pa je brez veze!

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.05.2020 ob 14:47 gost

      Sukic

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.05.2020 ob 20:01 Gombo gost

      Kdaj pa lahko spet državljani Republike Slovenije kateri živijo v tujini (Avstriji, Nemčiji) obiščejo Družine?!!!!!!!!!!! To ni res da na mejah ne spustijo državljane k družinam brez Karantene 😠😠😠😠😠

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      13.05.2020 ob 21:29 gost

      Ja res, kaj je sploh tu dobro da Migranti lahko preckajo mejo brez problema, mi pa ko imamo starse v Sloveniji in jih nismo vidli ze mesece in mesece nas bi pa poslali v karenteno...zakaj ima Migrant vec pravice preckati Avstrijsko in Slovensko mejo brez problema???? Mi pa....sramota...Avstrijska stran hoce odpreti mejo z Slovenijo samo ti butasti slovenci ne dajo...a ko pa grejo v gostilno sedet kup ljudi, to bo pa dobro...tam se se nebi siril virus...sramotna Slovenija...dobro da sem se jih resila...ampak boli me samo to da eden pos.clovek mi prepove da ne smem viditi svoje lastne mame in oceta...

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      14.05.2020 ob 5:22 Pika gost

      https://www.meinbezirk.at/suedoststeiermark/c-lokales/oesterreichisch-slowenische-grenzuebergaenge-wieder-geoeffnet_a4067172?fbclid=IwAR0AuG_BN9lO_BQ0Wa_QOvNzfnt07c8CTV8vX9CU2DwHXXinaXjLMYiGkgQ Objavljajte tocne podatke, ker so razlike v delovnih casih posameznih mejnih prehodov. Npr. Cankova bo odprto od 5h do 8h pa od 16h do 19h.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.