https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Tudi v četrtek le ena nova okužba

15.5.2020  

V četrtek so okužbo z novim koronavirusom potrdili pri eni osebi, smrtnih primerov znova ni bilo.

Včeraj je bilo opravljenih 1023 testiranj, od tega je bil test pozitiven pri eni osebi. Hospitaliziranih je 29 oseb, od tega 7 oseb na intenzivni negi. Iz bolnišnice so bile odpuščene tri osebe, skupno število oseb, ki so zapustile bolnišnico je tako 270.

Ker smrtnih primerov med okuženimi s covid-19 ni bilo, skupno število žrtev ostaja 103.

Skupno število pozitivnih na koronavirus v četrtek do polnoči je bilo 1465, od tega je skupno 1330 okuženih že ozdravelo.

Skupno je bilo do včeraj opravljenih 67.701 testiranj.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.05.2020 ob 10:59 gost

      KOMU U KURAC DAJETE TE NEPOMEBNE PODATKE, ČE JE PANDEMIJA PREKLICANA. PIŠITE O POMEMBNIH STVAREH V ŽIVLJENJU. ČE SLUČAJNO KOGA TI NEPOMEMBNI PODATKI ZANIMAJO, IMA NA SLEDILNIKU COVID - 19 VSE ZAPISANO. ENJAJTE S TEM.

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.05.2020 ob 19:23 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Pa ne čitaj.Nej ti trbej biti z takim zapisom"Čita,Tarzanuva".Mene zanima.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.