https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Nemec: Organiziramo lahko varne obiske stanovalcev

21.5.2020  

Iz DSO Ljutomer z zadovoljstvom sporočajo, da so tudi pri njih odslej možni varni obiski stanovalcev.

"V Domu starejših občanov Ljutomer smo zelo zadovoljni, da se je situacija v zadnjih dneh glede okužb s covid-19 umirila. S pomočjo UKC Maribor smo vzpostavili stanje, ki je sedaj že dokaj varno za stanovalce, kot tudi za obiskovalce. Posledično lahko sedaj organiziramo varne obiske stanovalcev. Prvi dan, v torek, smo jih sprejeli devet, danes je napovedanih enajst obiskovalcev," je povedal direktor DSO Ljutomer mag. Tomislav Nemc.

Kot so zapisali morajo biti vsi obiski vnaprej dogovorjeni. Obiskovalci pa lahko svoj obisk najavijo na telefonsko številko socialne delavke (02 585 11 08).

Obisk je omejen na eno osebo in traja najdlje 20 minut. Obisk se izvaja na zunanji pokriti terasi, izjemoma pa je možen tudi v sobi stanovalca.

Ob tem obiskovalce naprošajo, da s sabo ne prinašajo nobenih stvari.

Pred obiskom mora obiskovalec tudi izpolniti obrazec oziroma izjavo s katero se izjavi o svojem zdravstvenem stanju. Obrazec in vsebino izjave lahko dobite na spletni strani doma, lahko pa ga izpolnite tudi v domu pred obiskom.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.05.2020 ob 12:12 ASASAS gost

      Moja sestra zasluži 91 dolarjev na uro na prenosniku. Iz službe so jo odpustili tri mesece, zadnjič pa je bila njena plača 20.835 dolarjev, ko je nekaj ur delala na prenosniku. Tako sem začel .... >>>>>> cutt.ly/yyvKV2u

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.05.2020 ob 12:37 gost

      Ideeeemo ...Nemec...ona glavna ...đihaaaa...malice...obiski ...nastopi...ponovi vajo in naj Matilda razpuca...itak ljudje predolgo živimo ...

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.05.2020 ob 19:14 gost

      Baje dotična dobro puši

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      21.05.2020 ob 20:15 prlecka gost

      dajte nehajte ze blatite dso oz.vodilne dso.Ljutomer. Ce jih nejste zadosti kritizerali??. Lepo vas prosim nehajte z nesramnimi objavami

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.05.2020 ob 20:42 gost

        Neee...treba jih pohvaliti...nagrade dati....občindko priznanje...prlečka idi pušit da ne boš gofljo slinila

        1 2 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.