https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V soboto nobene nove potrjene okužbe, umrl en bolnik

24.5.2020  

Včeraj novih okužb s covid-19 ni bilo, beležena je bila ena smrtna žrtev.

 

V soboto je bilo opravljenih 341 testiranj, vsi so bili negativni. Hospitaliziranih je bilo 18 oseb, od tega 4 osebe na intenzivni negi.

Bolnišnico ni zapustila nobena oseba, skupno število oseb, ki so zapustile bolnišnico, je 280.

Skupno število smrtnih primerov med okuženimi s covid-19 pa je 107.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.05.2020 ob 15:00 kaj gost

      še ni Beovićka "razpustila" te jebene komisije za gripno bolezen???. Tej bolezni se niti gripa ne more reči, tako je bila nenevarna za zdravo populacijo ljudi od 1 do 80 leta starosti, ZA ZDRAVO POPULACIJO, povdarjam. Na svetu ni umrl noben zdrav človek do 70 leta, torej se je morala zmnjšati številčnost prebivalstva na tem ringišpilu, kajti očitno nas je bilo in še vedno je preveč.

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.