https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Brez novih okužb, umrla ena oseba

26.5.2020  

V ponedeljek je bilo opravljenih 754 testiranj na covid-19, vsi so bili negativni., znova pa je umrla ena okužena oseba.

V ponedeljek je bilo opravljenih 754 testiranj, pozitivna ni bila nobena oseba. Hospitaliziranih je bilo 9 oseb, od tega st dve osebi na intenzivni negi. Šest oseb je zapustilo bolnišnico, skupno število oseb, ki so zapustile bolnišnico je tako 288.

Virus je včeraj znova terjal smrtno žrtev, število umrlih okuženih s covid-19 je tako naraslo na 108.

Skupno število pozitivnih na koronavirus v ponedeljek do polnoči je bilo 1469, od tega je skupno 1345 okuženih že ozdravelo.

Skupno je bilo do včeraj opravljenih 75.514 testiranj.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.05.2020 ob 11:46 čondraš gost

      Sodišče v Južni Koreji je 27-letnega moškega obsodilo na štiri mesece zapora zaradi kršenja pravil karantene, uvedene zaradi izbruha novega koronavirusa. To je prva takšna obsodba v državi. Ti ti Janša

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.05.2020 ob 8:49 .... gost

      nišče vas več ne jebe z to politiko..vi samo pišite te nore št

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.05.2020 ob 8:57 čondraš gost

      Kako malo je treba da si " nov " obraz kupi pozornost psihotičnih volilcev levice :), podariš 300.000 mask brez certifikata seveda ( ne vemo še kaj je UEFA ponudila Kitajcem za to ) in malo pljuneš po Janši...to je že kateri nov obraz v zadnjih 6-ih leti...hm, gremo štet..Alenčica, Janković, Cmerar, Šarac in sedaj Čefurin..ni slabo, skorajna eno leto menjavte obraze, upas maske :)..............Ali slovenski volivci iščejo novo politično alternativo? Zelo visoko kotira predvsem predsednik Uefe Aleksander Čeferin, v javnomnenjski raziskavi ugotavljajo na inštitutu Mediana. Slovenec na čelu ene najbogatejših in najvplivnejših športnih organizacij na svetu je domovini v času epidemije koronavirusa pomagal pri donaciji prvih 300 tisoč zaščitnih mask, nato pa ostro kritiziral črnogledo komunikacijo Janševe vlade. MMC

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.05.2020 ob 9:39 gost

        Pa ti Čundraš boš po Čeferinu,pa Ivan....Oba skupaj nista toliko skupaj ,da bi mu čevlje čistila.Je gospod človek,kar vidva z celo ergelo SDS,pa Počepnikom isto,nikoli ne bosta.Pacient IG se ga začenja bati ,pljuva po njem skupaj z ono ogabno faco Žanom.

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.