https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Pri osnovnošolcu potrdili okužbo s covid-19

2.6.2020  

Nacionalni inštitut za javno zdravje (NIJZ) je obvestil Osnovno šolo Ludvika Pliberška v Mariboru, da je eden od njihovih učencev pozitiven na novi koronavirus, je na spletni strani šole zapisala ravnateljica Lidija Todorović.

NIJZ je opravil epidemiološko oceno tveganja. Ker so bila navodila NIJZ glede preventivnih ukrepov v celoti upoštevana, ni nevarnosti za druge učence, je še zapisala Todorovićeva.

Zaradi varnosti in da bodo vsi bolj mirni, pa so se določili, da bodo sošolci in razredničarka v karanteni. Starši učencev, ki bodo v karanteni, bodo v kratkem dobili navodila glede izvajanja karantene. Vsi ostali učenci lahko obiskujejo šolo ob upoštevanju preventivnih ukrepov, kot je to bilo do sedaj.

To je po mesecu dni prva okužba v Mariboru.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.06.2020 ob 12:22 ASASAS gost

      Moja sestra zasluži 91 dolarjev na uro na prenosniku. Iz službe so jo odpustili tri mesece, zadnjič pa je bila njena plača 20.835 dolarjev, ko je nekaj ur delala na prenosniku. Tako sem začel .... >>>>>> cutt.ly/yyvKV2u

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.06.2020 ob 13:49 Eh gost

      Saj ni cudno... Narod blesav je tak dolgo pritiskal na vlado naj se sole odprejo, trgovine in nevem kaj vse tak da bomo zdaj sli spet od zacetka. Ker mamo v drzavi res veleume ki tak radi kolesarijo vsak teden (brezdelnezi in nevednezi - to mislim tiste ki majo oprane mozgane) se bo iz tega rodilo samo sranje. Ce bi blo po moje ne bi vidli okoliskih obcin se lep cas. Ne bi vi meni kolesarili pa jamrali kaj sele da bi vam dali bone. Norca se delate iz soljudi in privoscite lastnemu narodu sranje. Se policijsko uro bi treba dat pa se malo visje kazni za bedake ki zivijo trideset let nazaj. In zdaj se bojo se ti isti zgrazali nad tem otrokom ki je okuzen. Slovenija lepa dezela ampak skoda da ima toliko parazitov

      8 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.06.2020 ob 11:28 Hhh gost

        Ja ker kolesar na zraku svezem je hudo ogrozen in kar korono trosi na okoli. Idiot nerazgledan.

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.06.2020 ob 11:40 gost

        Ti imaš verjetno namesto mozganov luknjo v glavi, ki so jo pustili črvi, ko so ti pojedli možgane. Ubogi človek brez pameti.

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.06.2020 ob 18:34 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Eh,tak je,lepa dežela,še lepša,če bi mamika tvoja tvojemu staremu do konca potegnila,ne pa da je tace gor držala,res bi bilo lepše.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      02.06.2020 ob 18:53 gost

      Nadvojvoda ---tebe je konj v glavo brsno te , kda si se skotil ,pa so posledice vidne. ---- Gnoj !!!!

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      02.06.2020 ob 20:10 Haha gost

      Ocitno je ta nadvojvoda vsak petek na biciklu... Boli ha ce ti v nos kdo pove da si en izmed parazitov...

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.