https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Na inovativen način izdelali izdelke iz polnega lesa

02.12.2019 ob 13:00  

Zavod Julius je v okviru delavnic ponovne uporabe izdelal nekaj pohištvenih kosov.

Njihovi izdelki so iz odpadnega lesa, ki bi bil drugače zavržen oz. bi strohnel v naravi, in iz odpadnega gradbenega lesa, ki je ostal od prenove starih stavb.

 

Izdelki iz polnega lesa

Na inovativen način so izdelali izdelke iz polnega lesa v kombinaciji z modernimi materiali in želeli prikazati ponovno uporabno vrednost odpadnega lesa. Ker so naleteli na dober odziv uporabnikov njihovega zavoda in širše javnosti, imajo namen v prihodnosti izdelati še več izdelkov iz polnega lesa.

Med drugim so izdelali leseno mizo, klop in premični sestavljivi točilni pult. Fotografije izdelkov si lahko pogledate na spodnjih fotografijah.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.