https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Včeraj potrjena ena okužba s covid-19

9.6.2020  

V ponedeljek so okužb s covid-19 potrdili pri eni osebi, umrlih med okuženimi ni bilo.

V ponedeljek je bilo opravljenih 814 testiranj na covid-19, od tega je bila ena oseba pozitivna. Število hospitaliziranih oseb je šest, na intenzivni negi okuženih s covid-19 ni. Skupno število oseb, ki so zapustile bolnišnico, je ostalo 293.

Včeraj med okuženimi s covid-19 ni bilo smrtnih žrtev, skupno število umrlih je tako ostalo 109.

Skupno je bilo v Sloveniji v ponedeljek do polnoči potrjenih 1486 okužb z novim koronavirusom. Od tega je 1360 oseb okužbo že prebolelo.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.