https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Mesec ponosa na Novartisovi lokaciji Lendava pozdravili z dvigom mavrične zastave

13.06.2020 ob 6:05  

Novartis v Sloveniji je v znak podpore skupnosti LGBTI+ izobesil mavrično zastavo tudi na svoji lokaciji v Lendavi. Novartis namreč v svojem delovanju stremi k temu, da je lahko vsak sodelavec ne glede na spol, spolno identiteto ali usmerjenost zvest samemu sebi in brez strahu pred diskriminacijo.


Novartis se vsakodnevno, tako na globalni kot nacionalni ravni, zavzema za ustvarjanje vključujočega okolja, v katerem cenijo edinstvenost, spoštujejo različne poglede in spodbujajo sodelavce, da so najboljša različica samih sebe. »Trdno verjamem, da imamo vsi pravico do svobodnih izbir in odločitev ter da nas raznolikost bogati. Ponosna sem, da delam v družbi, ki podpira skupnost LGBTI+ in si prizadeva, da bi se naši sodelavci počutili slišane ter sprejete. Verjamem, da sta strpnost in spoštovanje vrednoti, ki nas vodita v boljši jutri, zato ju začnimo živeti že danes,« je ob dvigu zastave sodelavcem povedala Katarina Klemenc, direktorica Korporativnega komuniciranja in ambasadorka LGBTI+ v Novartisu v Sloveniji.

Dvigu zastave v Lendavi se je pridružil tudi Salvatore Carmisciano, vodja stebra LGBTI+. Povedal je: Vesel sem, da sem del podjetja, ki spodbuja raznolikost in nas vse sprejema takšne kot smo. Vsako leto s ponosom sodelujem v aktivnostih, ki opozarjajo, da nas kljub velikemu napredku, čaka še kar nekaj korakov do vključujoče družbe za vse. Skupaj z Novartisom korakamo v pravo smer.

Foto: Novartis

V mesecu ponosa bo dvig mavrične zastave na vseh Novartisovih lokacijah v Sloveniji pospremilo tudi virtualno izobraževanje za zaposlene o vsebinah LGBTI+. Prvi korak na poti k razumevanju in sprejemanju razlik je pridobivanje znanja in spodbujanje vedenj, s katerimi lahko vsak prispeva k bolj enakopravni skupnosti znotraj podjetja in v vsakdanjem življenju.

Novartis je na globalni ravni leta 2018 pristopil k podpisu Standardov ravnanja v podporo poslovnim skupnostim pri spopadanju z diskriminacijo proti osebam LGBTI+. Podjetja imajo namreč velike priložnosti za spodbujanje raznolikosti ter promocijo kulture spoštovanja in enakosti. V Novartisu in s tem tudi v Leku so zavezani k temu, da prispevajo k pozitivnim družbenim spremembam v skupnosti, kjer delujejo. Spoštovanje človekovih pravic, prizadevanje k čim večji vključenosti in odgovorno poslovanje so zapisani v temelje delovanja podjetja.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.06.2020 ob 7:04 SRAM NAJ BO LEK gost

      Do danes nisem vedel da taka firma kot je LEK tako javno podpira pedere. Da to večinskomi prebivalstvi in pravilno - naravno usmerjenim vsiljuje neka prepričanja, zmešanih osebkov. Narava je dala moškega in žensko z namenom, da se ljudstvo razmnožuje, nobenega primera ni v celotni živalski verigi, da bi samec naskakoval samca zraven samice. V človeški vrsti pa je to bolezensko stanje in ti ljudje bi se morali zdraviti, še v ameriško vojsko te ne vzamejo, če si bolan v to smer. Bolna miselnost levičarjev bo pripeljala, do izumrtja nekaterih narodov, kar jim je tudi cilj za naselitev beguncev. Vendar levičarji ne povedo kaj pravi Šeriatsko pravo, kjer je to strogo prepovedano in kaznovano.

      39 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.06.2020 ob 22:06 čondraš gost

        lezbična predstavnica SD-ja, Fajonova , je že izkusila na svoji koži muslimansko dobrosrčnost in občutek za enakost med spoloma, ko ni bila povabljena na odprtje one štale z minaretom v LJ :). Potem se je pa še čudila kako je to mogoče, ti komunajzerji so diplomirali tako da so kravi glavo v rit porinili ali kako ? Čudila se je da so muslimanski moški diskreditatorni zoper ženske, ne moreš verjet kakšna nerazgledanost komunjar.

        9 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.06.2020 ob 7:33 Perdo gost

      Od zdaj naprej Lekovih tablet ne bom jedel.

      26 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.06.2020 ob 11:45 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Saj niti za škropec nimaš,k zdravnikom ne hodiš ker nimaš dopolnilnega.

        4 9 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.06.2020 ob 8:18 sivi gost

      To je mehki marketing za labilne pederajse, da bodo prodali več tablet

      17 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      13.06.2020 ob 8:31 Deo gost

      Ne san znal ka so tej lekovci tudi kontra zasuknjeni saj se enin redno vijdi. Hvala Bogi ka nej san pa niti nebon od zdaj naprej jemal njihovih zdravil. Pa te še idejo nekso ugledno firmo. Končno pa tudi marsikaj se cuje od toga Leka od plač, zaposlovanja zdaj pa še to pa kaj drugo tudi.

      19 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.06.2020 ob 21:56 čondraš gost

        Ne san znal ka so tej lekovci tudi kontra zasuknjeni saj se enin redno vijdi. ...tableta lahko spremeni človeka :).

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      13.06.2020 ob 8:33 gost

      Naj rajši odpravijo smrad, ki ga nad Lendavo vsak večer spustijo v zrak ob 20:45, ljudje pa mislijo, da to počne bioplinarna.Tudi danes zjutraj, še vedno smrdi po vsej Lendavi..z tem se naj ukvarjajo..lelelki.

      20 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      13.06.2020 ob 8:34 sivi gost

      Italijansko pravosodje v mestu Siena preiskuje sumljive primere štirih smrtih primerov, ki bi lahko bili povezani s cepivom proti gripi švicarskega farmacevtskega koncerna Novartis. Dobiček na osnovi smrtnih žrtev.

      15 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.06.2020 ob 22:01 čondraš gost

        Verjetno služijo tudi z zdravili za HIV, pa je treba izvajati aktivno propagando, več ko bo toplih, več bo HIV-A, več denarja za Novartis. lekadoel sem že vrgel v koš, v ponedeljek si grem kupiti DALERON !

        4 0 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      13.06.2020 ob 8:39 gost

      Glede na število zaposlenih na tej firmi,po fotki sodeč niti ni tako mnogo istospolnih oseb, čist normalno..rekli bi propocionalno.

      12 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      13.06.2020 ob 8:40 gost

      istospolno usmerjenih.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      13.06.2020 ob 9:03 Perdo gost

      Kaj bil pa drugega pričakoval od nekdaj Ljubljanske firme, kot pedere

      18 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      13.06.2020 ob 10:00 gost

      Sramota Lek. Pedre pa lezbače podpirate. Z to mavrično zastavo si pa lepo rit obrišite.

      15 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      13.06.2020 ob 10:12 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Negativci,v čem pa ste vi boljši od ostalih ljudi?V morali in človeškosti nikakor.

      6 15 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      13.06.2020 ob 11:30 sivi gost

      Napačen naslov, staršem ni nikoli bil v ponos tak otrok. Zelo zavajajoč oglas, kot sama farmacija, vemo kdo je v ozadju.

      13 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      13.06.2020 ob 20:48 Komunajzar šalabajzar gost

      Meni ni jasno, na kaj so pedri ponosni? A so ponosni na to, da svoj kurac vtikajo drugemu tipu v rit? A so ponosni na to, da med guzenjem z sopedrom skupaj klofata z jajci ? A so pedri ponosni na to, da ko svoj kurec izvleče iz kosmate pederske riti potem na kurcu za kožico lahko vidi kaj je peder jedel za kosilo? Men ni jasno na kaj so pedri ponosni.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.06.2020 ob 21:49 čondraš gost

        Pa saj niso ponosni, če bi bili ponosni se ne bi šli teh mavričnih maškarad. Oni so nesrečni sami s seboj, radi bi bili isti kot smo mi heteroseksualci in msilijo da če dobijo potrditev z naše strani, da bodo bolj srečni. Pa ne bodo, narava jih je zajeba.la, ali pa odnsoi doma, kdo bi vedel ? V glavnem, parade gor, parade dol, že leta in leta, pa isto razočaranje njih samih nad njimi samimi.

        4 0 Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      13.06.2020 ob 21:46 čondraš gost

      Budale, kaj imajo v službi za furat politične zadeve ? Pričakujem ovadbo.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      13.06.2020 ob 21:58 čondraš gost

      V mesecu ponosa bo dvig mavrične zastave na vseh Novartisovih lokacijah v Sloveniji pospremilo tudi virtualno izobraževanje za zaposlene o vsebinah LGBTI+........temu se reče vsiljiva propaganda ! Pomurec, koliko te košta da objavite kak bebav članek po naročilu ?

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      14.06.2020 ob 9:46 Sivi gost

      Na j povejo kakšno plačo majo v peki in naj podprejo matere samohranilke, ki so ostale brez dela. Pedri namreč izhajajo iz bogatih družin in jih ni treba podpirati

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.