https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Znova zaznani dve okužbi s koronavirusom

12.6.2020  

V četrtek sta bili zaznana dva nova primera okužb s covid-19. Med okuženimi ni bilo smrtnih primerov.

 

V četrtek je bilo opravljenih 702 testiranj na covid-19, od tega sta bila dva pozitivna. Število hospitaliziranih oseb je ostalo šest, na intenzivni negi okuženih s covid-19 ni. Skupno število oseb, ki so zapustile bolnišnico, je ostalo 293.

Znova med okuženimi s covid-19 ni bilo smrtnih žrtev, skupno število umrlih je zato ostalo 109.

Skupno je bilo v Sloveniji v torek do polnoči potrjenih 1490 okužb z novim koronavirusom. Od tega je 1364 oseb okužbo že prebolelo.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.06.2020 ob 13:43 sandi gost

      ne enjajte, raziskavlite do leta 2050 pizda vam materina, imate vsaj neko delo, sranjaši eni, zriktajte nam drugi val, ka že mesec dni nisem bil zaklenjen v ižicu., kak se strukovnu pravi - karantenu. Pa ži lejku Pučivalšeki date nalogu, ka nan zrikta maske, lejku tudi z Vijetnama, tan su jij nej nücali.

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.06.2020 ob 13:57 gost

      En test stane 100 evrov. Banda zapravlja proračunski denar brez potrebe, za strašenje ljudi z nečim, kar ne obstaja. Testi niti 60 % točni. Raje bi se pozanimali, da bolnišnice dva meseca ne bi skoraj samevale in ljudje ne bi umirali. Gantar ti si nastavljen samo kot lutka, ministrstvo ti pa vodita Ivan Janez Janša in Bojana Beović. Lutka odstopi čimprej.

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.