https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Včeraj znova dva primera okužb s covid-19, smrtnih primerov ni bilo

13.6.2020  

Včeraj v petek sta bili zaznana dva nova primera okužb s covid-19. Med okuženimi ni bilo smrtnih primerov.


V četrtek je bilo opravljenih 767 testiranj na covid-19, od tega sta bila dva pozitivna. Število hospitaliziranih oseb je ostalo šest, na intenzivni negi okuženih s covid-19 ni. Skupno število oseb, ki so zapustile bolnišnico, je ostalo 293.

Znova med okuženimi s covid-19 ni bilo smrtnih žrtev, skupno število umrlih je zato ostalo 109.

Skupno je bilo v Sloveniji v torek do polnoči potrjenih 1492 okužb z novim koronavirusom. Od tega je 1364 oseb okužbo že prebolelo.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.06.2020 ob 20:23 čondraš gost

      Ne vem no, gleda človek te protestnike v Ljubljani, pa kaj si ti nor, kot neka sekta, v transu, no malo so tudi mamila in alkohol, ampak to je kot neka sekta, spihočno motene osebe, po moje to levičarji plačujejo ta se hodijo ti majmuni blamirat na ulice, normalnega med njimi ni za videti, mitingaši psihopatski.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.06.2020 ob 20:30 čondraš gost

      Proti tem levim psihičnim bolnikom, še šimpanzi delujejo bolj človeški ;) . Kak se je ovi Jaša drl, ahahaha..kakšni pusiji..policaja sta ga držala on je pa vlačil roko in se drl..boli, mamica boli me, mamica ziziko...smrk smrk..očitno je mislil priti na CNN kot ovi (Pink) Floyd pokojni z ZDA. Pa kaj si ti nor, pa koji kurec za mamil žrejo leva goveda ??

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.