https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Kučnica Cankova močno narasla, Arso izdal opozorilo za nevarnost poplav

14.06.2020 ob 20:00  

Na Agenciji RS za okolje opozarjajo, da lahko ob krajevnih nalivih ponoči močno narastejo posamezni hudourniški vodotoki in manjše reke, pri čemer lahko pride do razlivanj. Vodnatost se bo v prihodnjih dneh povečala po vsej državi. Ob močni nevihti je močno narasla Kučnica Cankova in presegla opozorilni pretok.


Na Arsu so nevarnost razlivanja rek za danes in ponedeljek razglasili za severovzhod države, opozorilo za nevarnost poplav pa za Prekmurje.

Cesta Gornji Črnci- Gerlinci

Foto: Jožef Toni Horvat

Narasla Kučnica Cankova

"Ob močni nevihti je močno narasla Kučnica Cankova in je presegla opozorilni pretok. V prihodnjih urah in v prvem delu noči na ponedeljek še lahko ob krajevnih nalivih hitro in močno narastejo posamezni hudourniški vodotoki in manjše reke. Lahko pride do razlivanj," navaja Arso.

graficno opozorilo

Vir: Arso

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.