https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Dvorec Rakičan ponuja zaposlitev mladim iz Pomurja

15.06.2020 ob 19:00  

Raziskovalno izobraževalno središče Dvorec Rakičan zaposli več mladih za določen čas enega leta z možnostjo podaljšanja pogodbe.


Javni zavod s širokim spektrom dejavnosti, ki obsegajo raziskovanje, izobraževanje, turizem, kulturo, medgeneracijsko sodelovanje in vseživljenjsko učenje, medse vabi nove sodelavce.

Izvajajo številne lokalne, nacionalne in mednarodne projekte

V RIS Dvorcu Rakičan izvajajo aktivnosti na različnih področjih. Med drugim izvajajo socialnovarstvene programe: Skupaj krepiti, ki je namenjen starostnikom in njihovim družinam, Zeleno in zdravo socialno vključevanje Romov - ZZ ROM in Center za družine, kjer izvajajo kakovostne izobraževalne in praktične delavnice, namenjene staršem in vzgoji. Izvajajo projekte v okviru programa Interreg in programa Erasmus+. Organizirajo mednarodne konference, poletne tabore za otroke in mlade, rojstnodnevne zabave za otroke, številne seminarje, usposabljanja, okrogle mize in forume. So organizator kulturno-kulinaričnih festivalov z druženji ter glasbeno-zabavnih prireditev, kot je tradicionalni Ples – noč čarovnic konec oktobra.

V Dvorcu Rakičan deluje tudi kavarna in gostilna, kjer obiskovalcem nudijo edinstven ambient za nepozabna praznovanja, kot so rojstni dnevi, zaključki leta ter druga zasebna in poslovna praznovanja. Nudijo tudi možnost poroke na prostem v grajskem parku ali poroke v eni izmed grajskih dvoran, ki se nahajajo v dvorcu. V RIS Dvorcu Rakičan razpolagajo s ležišči, imajo pa tudi galerijo, ki je namenjena sodobni umetniški produkciji domačih in tujih avtorjev.

Zaradi številnih aktivnosti na različnih področjih želijo okrepiti svoj kader, pri čemer imajo prednost mladi iz Pomurja ne glede na spol.

Kader različnih profilov – pohitite s prijavo

V RIS Dvorcu Rakičan ne iščejo samo kandidate z izobrazbo na področju kulture in organizacije, ampak širokega spektra pri čemer iščejo predvsem ambiciozne, kreativne, pridne, zavzete nove sodelavce, ki jim  nudijo zaposlitev za eno leto, za polni delovni čas z možnostjo podaljšanja. Torej več kot odlična priložnost za graditev kariere.

Vsem mladim, starim do vključno 29. let, ki bi se radi dokazali v ambicioznem okolju, vedno pripravljenim na nove izzive, priporočajo, oddajo vloge na trenutno aktualna razpisa, ne glede nato, če formalno izpolnjujete pogoje objavljenih razpisov ali ne. Povabili vas bodo na razgovor in mogoče se bo našla zaposlitev tudi za vas. Formalno sicer zahtevajo eno leto delovnih izkušenj, vendar se štejejo tudi izkušnje dela preko študentskega servisa in opravljanje prostovoljnega dela v nevladnih organizacijah.

Razpisa sta objavljena TUKAJ in TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.