https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Včeraj štiri nove okužbe

17.6.2020  

V torek so bili potrjeni štirje novi primeri okužbe s covid-19. Med okuženimi ni bilo smrtnih primerov.

V torek je bilo opravljenih 986 testiranj na covid-19, od tega so bili štirje pozitivni. 

Število hospitaliziranih oseb ostaja sedem, na intenzivni negi je ena oseba okužena s covid-19. Skupno število oseb, ki so zapustile bolnišnico, je ostalo 293.

Znova med okuženimi s covid-19 ni bilo smrtnih žrtev, skupno število umrlih je tako ostalo 109.

Skupno je bilo v Sloveniji včeraj do polnoči potrjenih 1503 okužb z novim koronavirusom. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.06.2020 ob 10:57 gost

      Pa dobro kaj je to vsaki dan več okuženih, kak vam to rata v tem času, alipa k nam prihaja že drugi val?????

      14 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.06.2020 ob 11:08 gost

      No, samo, da ne boste rekli, da nam niso rekli...

      3 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.06.2020 ob 11:17 gost

      Oni lahko napišejo število okuženih po svoji ali Janševi želji. In resnice nihče ne bo vedel razen njih. Lahko vozijo naivne in panične ljudi kakor hočejo. Daleč smo prišli v tej državi, ko je novica dneva v skoraj vseh medijih ( vsa čast izjemam ) število okuženih, za katero niti ne vemo, če je resnična. Kot tistih šest na intenzivni negi, ki so že skoraj tri mesece tam. Jaz osebno ne verjamem v te teste in v to testiranje. Nekje sem bral, da so ti testi bili že prej izdelani, ko je virus prišel v Evropo. To vse pove o točnosti teh testov. Po vsej sili morajo najti okužene, da lahko izvajajo svoje ukrepe in, da bo Bill Gates služil milijarde s cepivom, ki bo verjetno bolj škodilo kot zdravilo. Farmacija in njihovi vodilni multi milijarderji so neuničljivi. Tisti zdravniki, ki se temu uprejo, so takoj zamenjani in osramočeni. Denar je sveta vladar.

      18 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.06.2020 ob 13:53 gost

        Saj bi te še vzel resno okrog farmacije ipd, ampak ker začneš z Janšem pa ... ste že vsi obsedeni z J.

        5 11 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.06.2020 ob 14:36 gost

        13:53 ......... če še ne veš, ti bom razložil, da je Janez Janša kot predsednik vlade določal o tem kakšne ukrepe je sprejemala in še sprejema vlada v času tega koronavirusa. Tudi epidemijo je preklical sam brez posveta z zdravstvom. Kot dokaz: na NIJZ - u je odstavil vodilne, ki se niso strinjali z njim in so kaj povedali proti njegovim ukrepom in nastavil svojo vneto članico SDS Bojano Beović, za direktorja NIJZ pa lutko Kreka, ki pojma nima o delu te organizacije in o nevarnosti z raznimi okužbami. Pomembno je bilo to, da je omenjeni doktor zbluzil, da je Janša s svojimi ukrepi rešil 90.000 življenj. Gantar, ki bi kot minister za zdravje moral imeti eno glavnih vlog, pa do besede ni prišel. Ko je pa v DSO Ljutomer zaradi napačnega ukrepanja Janševe vlade in navodila, da se okuženih in bonih ne vozi v bolnišnice, prišlo do zmešnjave, ga je pa Janša poslal tja kot grešnega kozla. Ni res, da smo vsi obsedeni z Janšo, res pa je, da tisti, ki nismo njegovi vneti fani in volivci, vidimo njegove napake in o njih pišemo. Upam, da nisi tako naiven, da misliš, da so najpomembnejše odločitve sprejemali Krek, Gantar in medicinsko osebje. O nepotrebno in zelo dragi zaščitni opremi, ki to sploh ni, pa tu ne bom pisal. Upam, da si kaj videl in bral. In o tem kako so vsi v vladi lagali o številu ventilatorjev na začetku epidemije. Kak si ti hotel povedati imaš prav ampak, ker si omenil Janšo, zaradi tega nimaš prav???

        13 1 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.06.2020 ob 14:09 Bučko gost

      Saj so vsr te nove okužbe uviž

      0 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      17.06.2020 ob 15:33 Slovenija gost

      pod streho, v domače luknje PRIHAJA PUJAKAVI virus (PUklasti JAnša KAcin VIrus, sicer ime iz japonščine, ampak dragi Slovenci: zaprimo se v brloge, virus bo uničil 1.980.000 življenj, ne bo nas več- vsi narodi bodo živeli, edino Slovenčeki izumremo. A smo res tak slab narod, da nas pujakavi povozi, zato tisto, kar še imamo shranjeno brž potrošimo v trgovinah, avtomobile prodajmo na Hrvačko, Madžarsko, Italijo, Avstrijo in počakajmo smrt brez težav, da nam bodo posmrti vse ukradli. Spoštujmo navodila IZPRIJENCEV, NEDOSTOJANSTVENIKOV, LAŽNIVCEV ITD., saj je le to prihodnost Slovenije, itak nas Janša - Kacin - Beovič - Krek in kopija tega BOŽIČEK POVOZIJO. NI NAM PRIHODNOSTI, cel svet bo živel, ubogi Slovenci pač ne, saj ni več ne plučnic, ne rakastih obolenj, ne gripe, ne srčne in možganske kapi, ne prometnih smrtonosnih nesreč, itd., je samo ena bolezen, kateri ni rešitve - pujakavi irus, ki se širi z naglico, zato "biciklisti" to preprečimo.

      12 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      17.06.2020 ob 16:05 gost

      Zanimivi so komentarji desničarjev. Dve, tri vrstice in se vse neha. Daljših komentarjev z dokazi enostavno zaradi nizke izobrazbe niso sposobni napisati. Znajo pa povzdigovati v nebo večno nedolžnega in nezmotljivega puklastega Jančija. Za njim bi šli tudi v smrt.

      10 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      17.06.2020 ob 16:50 gost

      Puklasti Janči ponovno grozi z zapiranjem in ostrejšimi ukrepi. Kolikor je normalnemu človeku poznano in jasno zdaj ni epidemije in o vseh ukrepih bi moral odločati NIJZ ne pa predsednik vlade. A, ko je na oblasti puklasti Janči ni demokracije, ni zakonov, ni ....... Zakon je to kar on pove in odloči. Desne ovce pa temu ploskate. Če jim zmanjša penzije, če jih zapre v stanovanja in v občine tulijo: že je tako moralo biti in odločil je prav. Bedniki. Če je ta človek .........................

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      17.06.2020 ob 18:11 Bučko gost

      Zakaj trgovine plač

      1 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      17.06.2020 ob 19:29 G. O. S. T.,,, gost

      Spet rek velja lastna hvala cena mala togre na,,, princa teme,,, kako se je hvalisal mi smo v Evropi najboljši. Odprli meje zdaj pa buremang vračajo se v Slovenijo okuženi. Naj prihajajo tujci ukuženi bomo mi rajo domačo zaprli, samo da pridejo turisti.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.