https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Včeraj enajst novih okužb, znova ena v Ljutomeru

26.6.2020  

V sredo so potrdili enajst novih primerov okužbe s covid-19. Med okuženimi ni bilo smrtnih primerov.

Včeraj je bilo opravljenih 843 testiranj na covid-19, od tega je bilo 11 oseb pozitivnih. Okužbo so potrdili pri osebah iz šestih občin. Od tega pri štirih osebah v Škofljici, treh osebah v Škofji loki in po eni osebi v Ljubljani, Preboldu, Ljutomeru in Kobaridu.

Število hospitaliziranih oseb je naraslo na 8, na intenzivni negi sta še vedno dve osebi okuženi s covid-19. Bolnišnico je včeraj zapustila ena oseba, skupno število oseb, ki so zapustile bolnišnico, je tako naraslo na 298.

Znova med okuženimi s covid-19 ni bilo smrtnih žrtev. Sta pa bila pred dnevi v statistiko dodana dva smrtna primera, ki sta se sicer zgodila v mesecu aprilu. Skupno število umrlih okuženih s covid-19 je tako 111.

Skupno je bilo v Sloveniji včeraj do polnoči potrjenih 1558 okužb z novim koronavirusom. Število aktivnih primerov pa je naraslo na 68.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.06.2020 ob 13:35 gost

      Za vse tiste omejence, ki podpirate puklastega Jančija in njegove rabote, podatek, da stane test za koronavirus v Nemčiji 19 evrov, v Španiji 20 evrov, v Italiji 30 evrov, v deželi " osamosvojitelja " Janeza Janše pa reci in piši 100 evrov!!!!!!!!!!!!!!!! Zakaj le? Imamo 5 x višje plače kot Nemci ali kako?? Ali so pa Nemci samo veliko manj pokvarjeni od naše vlade. Tudi zaščitna sredstva proti korona virusu so Nemci kupovali veliko ceneje kot naša vlada. Zakaj so Nemci lahko to kupovali neposredno pri proizvajalcih, naša vlada je pa določila, da se ta sredstva lahko kupujejo samo preko posrednikov, SAMO PREKO IZBRANIH POSREDNIKOV?????? LJUDJE ZBUDITE SE IN ŽE ENKRAT SPREGLEJTE.

      19 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.06.2020 ob 13:56 gost

      Lotmerk ideeeeeemo...virus varaš

      5 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.06.2020 ob 16:14 77 gost

      No pa se je resnica dokazala da je treba maske nositi in razkuževati roke še marsikaj se še bo dokazalo glede koronavirusa,zaščitim sebe ne pa druge ker itak ljudje so veliko zlo v današnjem svetu zato pa svet vrag jemlje zaradi takšnih idiotov in psihičnih manipolatorjev.

      5 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      26.06.2020 ob 16:59 G. O. S. T.,,, gost

      Res si idiot, keri nima para človek kaj je s tabo narobe. Teb bo hudič od sraja vzel. Večkrat si preveri hlače daneboš postrani okoli hodil. Bedak.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      26.06.2020 ob 17:49 gost

      DF Je največji hlapec princa teme in SDS!!!!!!!!

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      27.06.2020 ob 17:52 Felkarrre gost

      Ite na sladoled dobite kepico korone >>>Šipkoji prinašalci

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.