https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KORONAVIRUS

Na Hrvaškem največje število okužb doslej

10.7.2020  

Na Hrvaškem so od četrtka popoldne zabeležili še 116 primerov okužb z novim koronavirusom, kar je največje dnevno število okuženih od 25. februarja, ko so imeli prvo okuženo osebo.

Hrvaški štab civilne zaščite je sporočil, da imajo trenutno 1038 okuženih. V bolnišnicah se zdravijo 104 ljudje, med njimi so štirje priključeni na ventilator.

 

Doslej se je na Hrvaškem okužilo 3416 ljudi, 2323 jih je že okrevalo. Umrlo je 115 oseb. Doslej so testirali nekaj manj kot 90.000 ljudi, od tega 1529 v preteklih 24 urah, so še sporočili.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.07.2020 ob 16:40 gost gost

      Takoj zapreti meje! Kateri so pa tam, pa takoj ob povratku v karanteno, ki jo naj sami plačajo. Kak bi bilo, če bi vsi šli ta, pa prinašali virus domov. To je nej resna država. Ob tako velikem številu obolelil, nič ne naredi za preventivo, niti mask ne nosijo. Boli nih, kelko butastih slovenčkov bo zbolelo. Nazadnje do še pravli, ka so ti prinesli virus k nim. Od njih lejko čakaš svašta, so že dokazali.

      8 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      10.07.2020 ob 17:49 a gost

      primi mamo za rit pa drži goflo

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.