https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

MLADI

Objavljen razpis za subvencionirano bivanje v študentskih domovih in pri zasebnikih

20.7.2020  

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport je objavilo razpis za sprejem ali podaljšanje subvencioniranega bivanja študentov v študentskih domovih in pri zasebnikih.

Objavljen je Razpis za subvencionirano bivanje študentov v študentskih domovih in pri zasebnikih za študijsko leto 2020/2021 poleg tega pa je na spletnih straneh študentskih domov je objavljen tudi Razpis za bivanje študentov visokošolskega študija s statusom osebe z mednarodno zaščito v študentskih domovih za študijsko leto 2020/2021.

Višina subvencije v študijskem letu 2020/2021 v javnih dijaških, dijaško študentskih in študentskih domovih znaša 21,50 EUR, v zasebnih študentskih domovih in pri zasebnikih je 32,00 EUR.

Skupaj je razpisanih 11.569 mest za subvencionirano bivanje, in sicer za sprejem 4.175 in 7.340 za podaljšanje bivanja, ter 27 mest, ki so namenjena študentom s priznano mednarodno zaščito.

Študentje morajo prošnjo za sprejem ali podaljšanje oddati najkasneje do 17. avgusta 2020 na spletnem portalu eVŠ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.