https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju tri nove okužbe

18.7.2020  

Včeraj je bilo opravljenih 1027 testiranj na covid-19, od tega je bilo 24 oseb pozitivnih. Okužbe so bile potrjene v 15 občinah. 


Včeraj so štiri okužbe potrdili v Ljubljani ter po tri okužbe v Velenju in Kranju. Po dve okužbi sta bili potrjeni v občinah Krško in Domžale, po ena pa v občinah Cerknica, Zagorje ob Savi, Metlika, Radenci, Trbovlje, Odranci, Radovljica, Lendava in Litija.


Aktivnih primerov v Pomurju je 19, od tega 7 v Murski Soboti, 3 v Radencih, 2 v Odrancih ter po 1 v občinah Puconci, Moravske Toplice, Črenšovci, Tišina, Sveti Jurij ob Ščavnici, Velika Polana in Lendava.

Potrjene okužbe v četrtek

V četrtek so šest novih okužb odkrili v občini Hrastnik, po dve okužbi v občini Šentjur in Zagorje ob Savi, po eno novo okužbo pa v občinah Ljubljana, Koper, Kranj, Krško, Postojna, Metlika, Dobrova - Polhov Gradec, Mengeš in Žalec.

Potrjene okužbe v sredo

V sredo je bilo šest okužb potrejnih v občini Hrastnik, po dve okužbi so potrdili v Ljubljani in Ajdovščini. Po eno okužbo pa so odkrili v občinah Dravograd, Kranj, Šentjur, Krško, Radenci, Zagorje ob Savi, Brezovica, Cerkvenjak in Ivančna Gorica.

Potrjene okužbe v torek

V torek so pet novih okužb potrdili v občini Velenje, dve okužbi v občini Hrastnik in po eno okužbo v občinah Ljubljana, Dravograd, Koper, Slovenska Bistrica, Murska Sobota, Kranj, Šentjur, Šentjernej, Kamnik, Jesenice, Mozirje in Šmartno ob Paki.

Potrjene okužbe v ponedeljek

V ponedeljek so dve okužbi odkrili v občini Hrastnik, po eno novo okužbo pa v občinah Ljubljana, Vipava, Kranj, Trbovlje, Metlika, OdranciSveti Jurij ob Ščavnici in Žalec.

Potrjene okužbe v nedeljo

V nedeljo so po dve okužbi potrdili v občinah Ljubljana, Murska Sobota in Šentjur, po eno okužbo pa v Mariboru in Hrastniku.

Potrjene okužbe v soboto

V soboto so tri okužbe bile potrjene v občini Kranj in tri v Murski Soboti. Po eno okužbo so odkrili v občini Ljubljana, Vipava, Ajdovščina, Šentjernej, Cerklje na Gorenjskem, PuconciRadenci in v Veliki Polani

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.07.2020 ob 11:08 77 gost

      Vse zaprti in policijo in vojsko na ulice poslati,kateri ne upoštevajo navodil 10.000.00,€ kazni in 10 let v zapor in na dan mu dati en kozarec vode in ščepec kruha pa da je vidim junake kateri preživi.

      7 29 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.07.2020 ob 11:44 gost

        PREKLETI LENUHAR NESPAMETNI, KI ŽE DOLGA LETA ŽIVIŠ OD SOCIALNE POMOČI, KER SI ZA DELO PRELEN, BOŠ KOGA KAM POŠILJAL. SMRAD ZATEGNJENI MARŠ. NISI VREDEN, DA SONCE NATE POSIJE. OD LENOBE SMRDIŠ. MI PA DELAMO ZATE.

        22 4 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.07.2020 ob 12:42 gost

      77,tij bedak ustrahuj svoje bližnje če sploh koga imaš kajti tako nor kot si njim bog pomagaj. Zate bo najboljše da se zaprš nekam vpotzemlje. Do leta 2050 če je možno. Vsa eno budalo manj za zrak mešati in okolje onasneževati.

      19 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      18.07.2020 ob 13:05 gost

      Tak, ka kk sem že predčasno napovedal, tega nikoli ne bo konec. Sam sem sicer skeptičen do tega virusa, dokaj nenormalno se mi zdi, da je poleti okužb še več kot pozimi, poleti se o okužbah in virusih sploh ne bi smeli pogovarjati. Glavno, da bo farmacija služila. Sem pa pesimist, zaradi tega kao virusa še nekaj let svetz ne bo normmalno živel, res ne vidim konca, da se bo kdaj to sploh nehalo z okužbami.

      15 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      18.07.2020 ob 13:20 77 gost

      Bog daj da vse virus požre kateri ne verjamejo v virus,Janša zapri ve psihične manipolatore in idiote,potem pa biti kot vrage.

      8 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      18.07.2020 ob 14:51 Polix gost

      77 vupan ka de tebej prvi použro vrejd z janšno GOVNARJA

      9 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      18.07.2020 ob 19:10 Lipa3 gost

      77 idiot idiot ostanes z Janson na celi idioton nega pomocijp

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.