https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Nove okužbe potrdili v petih občinah

20.7.2020  

Včeraj je bilo opravljenih 371 testiranj na covid-19, od tega je bilo 7 oseb pozitivnih. Okužbe so bile potrjene v 5 občinah. 


Včeraj so po dve novi okužbi odkrili v občini Hrastnik in Ljubljana, po eno pa v Ajdovščini, Renče - Vogrsko in Šempeter - Vrtojba.

Aktivnih primerov v Pomurju tako ostaj 22, od tega 7 v Murski Soboti, 4 v Odrancih, 3 v Radencih, 2 v Veliki Polani ter po 1 v občinah Puconci, Moravske Toplice, Črenšovci, Tišina, Sveti Jurij ob Ščavnici in Lendava.

V Odrancih brez novih okužb

V Odrancih, kjer so od petka potrdili pet okužb z novim koronavirusom, ki so se razširile v tamkajšnjem vrtcu, danes po številnih testiranjih novih potrditev okužb ni. V osami je sicer skupno 71 ljudi, med njimi tudi dečki, ki bi se lahko okužili iz drugega vira. Več podrobnosti si lahko preberete TUKAJ. 

Potrjene okužbe v soboto

V soboto so 2 novi okužbi odkrili v občini Odranci, po eno okužbo v občinah Kranj, Trbovlje, Velika Polana in Šenčur.

Potrjene okužbe v petek

V petek so štiri okužbe potrdili v Ljubljani ter po tri okužbe v Velenju in Kranju. Po dve okužbi sta bili potrjeni v občinah Krško in Domžale, po ena pa v občinah Cerknica, Zagorje ob Savi, Metlika, Radenci, Trbovlje, Odranci, Radovljica, Lendava in Litija.

Potrjene okužbe v četrtek

V četrtek so šest novih okužb odkrili v občini Hrastnik, po dve okužbi v občini Šentjur in Zagorje ob Savi, po eno novo okužbo pa v občinah Ljubljana, Koper, Kranj, Krško, Postojna, Metlika, Dobrova - Polhov Gradec, Mengeš in Žalec.

Potrjene okužbe v sredo

V sredo je bilo šest okužb potrejnih v občini Hrastnik, po dve okužbi so potrdili v Ljubljani in Ajdovščini. Po eno okužbo pa so odkrili v občinah Dravograd, Kranj, Šentjur, Krško, Radenci, Zagorje ob Savi, Brezovica, Cerkvenjak in Ivančna Gorica.

Potrjene okužbe v torek

V torek so pet novih okužb potrdili v občini Velenje, dve okužbi v občini Hrastnik in po eno okužbo v občinah Ljubljana, Dravograd, Koper, Slovenska Bistrica, Murska Sobota, Kranj, Šentjur, Šentjernej, Kamnik, Jesenice, Mozirje in Šmartno ob Paki.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.07.2020 ob 20:03 štrk gost

      to je toti novi okuženi, prileta je z Lotmerka, pa se je vseda v Poljano k štrkujci.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.