https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V radenskem domu starejših okuženi še dve zaposleni

20.7.2020  

Iz SeneCura Slovenija sporočajo, da sta okuženi še dve sodelavki v domu za starejše v Radencih.


Kot so še zapisali gre tudi tokrat za oskrbovalno službo in ne za osebje, ki je v neposrednem stiku s stanovalci. Ob tem dodajajo, da se stanovalci in negovalno osebje počutijo dobro.

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.07.2020 ob 17:33 cirabo2987@exploraxb.com gost

      𝐒𝐭𝐚𝐲 𝐀𝐭 𝐇𝐨𝐦𝐞&𝐖𝐨𝐫𝐤 𝐀𝐭 𝐇𝐨𝐦𝐞 ★Single Mom With 4 Kids Lost Her Job But Was Able To Stay On Top By Banking Continuously 1500 Dollars Per Week With An Online Work She Found Over The Internet… Check The Details HERE….www.wikitrender.com

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.07.2020 ob 17:53 gost

      PISUNI BUTASTI STRAŠITE LJUDI IN LAŽETE. NEKOČ BOSTE ODGOVARJALI ZA DELANJE IN ŠIRJENJE PANIKE BREZ VZROKA!!!!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.