https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju dve novi okužbi

21.7.2020  

Včeraj je bilo opravljenih 914 testiranj na covid-19, od tega je bilo 24 oseb pozitivnih. Okužbe so bile potrjene v 17 občinah. Med okuženimi je bil en smrtni primer.


Včeraj so po šest novih okužb potrdili v občini Hrastnik, po dve v občini Ljubljana in Trbovlje, po eno okužbo pa v občinah Velenje, Kranj, Zagorje ob Savi, Kočevje, Pivka, Radovljica, Črenšovci, Postojna, Sveti Jurij ob Ščavnici, Kanal, Lukovica, Naklo, Novo mesto in Šmartno pri Litiji.

Aktivnih primerov v Pomurju je 24, od tega 7 v Murski Soboti, 4 v Odrancih, 3 v Radencih, 2 Črenšovci, 2 v Veliki Polani, 2 Sveti Jurij ob Ščavnici ter po 1 v občinah Puconci, Moravske Toplice, Tišina in Lendava.

Potrjene okužbe v nedeljo

V nedeljo so po dve novi okužbi odkrili v občini Hrastnik in Ljubljana, po eno pa v Ajdovščini, Renče - Vogrsko in Šempeter - Vrtojba.

Potrjene okužbe v soboto

V soboto so 2 novi okužbi odkrili v občini Odranci, po eno okužbo v občinah Kranj, Trbovlje, Velika Polana in Šenčur.

Potrjene okužbe v petek

V petek so štiri okužbe potrdili v Ljubljani ter po tri okužbe v Velenju in Kranju. Po dve okužbi sta bili potrjeni v občinah Krško in Domžale, po ena pa v občinah Cerknica, Zagorje ob Savi, Metlika, Radenci, Trbovlje, Odranci, Radovljica, Lendava in Litija.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.07.2020 ob 12:20 Isus gost

      V Odrancaj 70 ljudi v karanteno danih,okužena ena zaposlena v vrteci a ravnateljica Pahorova pa njen mož lepo okoli po Lendavi šetajo,v nedelo je celi dan balinal tam na vesi z 30ljudi,pa so mu menda pravili ka če nej v karanteni pa ni šel domov.taki idioti te pa do vsi betežni...ge je tu inšpekcija...????

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.