https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Okužbe potrdili v štirih občinah, v eni potrdili kar 13 novih okužb

26.7.2020  

 V petek so potrdili 16 novih primerov okužbe s covid-19. Med okuženimi ni bilo smrtnega primera. Okužbe so bile potrjene v štirih občinah. 

V Pomurju brez okužb

Včeraj so kar 13 primerov okužb potrdili v občini Hrastnik, po eno okužbo pa so še potrdili v Žalcu, Litiji in Brezovici.

Kot so danes sporočili iz Občine Hrastnik, so v tamkajšnjem domu starejših, potrdili okužbo pri 12 oskrbovancih in eni zaposleni. Na testu je bil poleg tega pozitiven še en občan, ki se je okužil izven doma.

Aktivnih primerov v Pomurju je 21, od tega 6 v Murski Soboti, 4 v Odrancih, 3 v Radencih, po dva v Svetem Juriju ob Ščavnici in Veliki Polani ter po en primer v občinah Črenšovci, Tišina, Lendava in Puconci.

Potrjene okužbe v petek

V petek sta bili dve novi okužbi potrjeni v občinah Kranj in Rogatec, po ena okužba pa v občinah Ljubljana, Velenje, Kamnik, Šenčur, Vipava, Žalec, Mozirje, Bloke, Ilirska Bistrica in Sevnica.

Potrjene okužbe v četrtek

V četrtek so štiri nove okužbe potrdili v občini Ljubljana, po dve v Trbovlju, Krškem in Rogatcu, po eno okužbo pa so potrdili v občinah Velenje, Šentjur, Kamnik, Postojna, Maribor, Celje, Logatec, Mirna Peč in Rogaška Slatina.

Potrjene okužbe v sredo

V sredo so 10 novih okužb potrdili v občini Hrastnik, pet v Ljubljani, dve v Kamniku in po eno novo okužbo v občinah Polzela, Jesenice, Naklo, Postojna, Prebold, Radovljica, Šentjur, Škofja Loka, Trebnje in Vipava.

Potrjene okužbe v torek

V torek so po 4 okužbe potrdili v občini Ljubljana in Velenje, po tri v občini Hrastnik, po dve okužbi v občinah Trbovlje, Domžale, Kamnik, Šenčur in Mislinja, po eno okužbo pa v občini Kranj, Šentjur, Zagorje ob Savi, Postojna, Litija, Tišina, Rogatec in Trebnje.

Potrjene okužbe v ponedeljek

V ponedeljek so šest novih okužb potrdili v občini Hrastnik, po dve v občini Ljubljana in Trbovlje, po eno okužbo pa v občinah Velenje, Kranj, Zagorje ob Savi, Kočevje, Pivka, Radovljica, Črenšovci, Postojna, Sveti Jurij ob Ščavnici, Kanal, Lukovica, Naklo, Novo mesto in Šmartno pri Litiji.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.07.2020 ob 11:34 Dod gost

      Že pa 4 kcoj? Vij ste neverjetni.. telko več občin nega... Več ste ka sobota info..saki den 5 objav istih samo številke spreminjajo..

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.07.2020 ob 12:40 gost

      Cuzekovcaj bi naj nikši virus kao harau naruda pa več na cesti pa vgustilnaj kak v keroj koli občini. Kakšu štalo su napravili vladni pizdek pa župan keri nevej do trij šteti glavno ka ži 25 lejt hara.

      8 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.07.2020 ob 13:46 da bi vas gost

      budale novinarske napihovalne KAR naenkrat vrag vzel, da bi proklet "kar" doletel tudi vas in bi bil dokončno že mir o tem sranju. A švedi imajo kake probleme, pa Belorusi, pa vsi tisti, ki so normalno živeli, medtem ko se je ostali svet zapiral. Ko si star, bolan z 5,6, 7 boleznimi moraš psč enkrat umreti, to so dejstva, pika, konec.

      7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.