https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Marija Bobovec praznovala častitljivih 100 let

29.07.2020 ob 9:00  

Včeraj je svoj 100. rojstni dan praznovala stanovalka Doma starejših Lendava, Marija Bobovec.


Častitljivih 100 let

Marija Bobovec v lendavskem domu starejših stanuje že 18 let. V tamkajšnji kuhinji so ji spekli torto s katero so se posladkali vsi stanovalci doma.

"Veseli in ponosni smo na take jubilante. Še naprej ji želimo veliko zdravja in dobrega počutja. Slavljenki v čast so zapeli zaposleni in stanovalci. Prejela je veliko čestitk in majhnih pozornosti, vse je sprejela z veseljem in hvaležnostjo," so zapisali pri Domu starejših Lendava. 

Foto: Fb Dom starejših Lendava 

 Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.07.2020 ob 12:41 gost

      a ona gospodična pa ima masko da se ji ne vidijo podbradki? ali čemu se je našemila kot ,da gre prekladat azbestne plošče?..Mar ni namen masske da se da čez nos,da ščiti dihalni sistem,ali pa gospodična diha nad brado?...zanimivo zelo

      6 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.