https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KORONAVIRUS

Okužba potrjena v trinajstih občinah, nova okužba tudi v Pomurju

29.7.2020  

Včeraj je bilo opravljenih 919 testiranj na covid-19, od tega je bilo 14 oseb pozitivnih. Okužbe so bile potrjene v trinajstih občinah. 

Včeraj so dve novi okužbi potrdili v občini Hrastnik, po eno pa v občinah Ljubljana, Šenčur, Ajdovščina, Celje, Dobrova-Polhov Gradec, Dravograd, Ilirska Bistrica, Škofja Loka, Tišina, Kočevje, Škofljica in Vojnik.

Aktivnih primerov v Pomurju je 22, od tega 6 v Murski Soboti, 4 v Odrancih, 3 v Radencih, po dva v Svetem Juriju ob Ščavnici, Tišini in Veliki Polani ter po en primer v občinah Črenšovci, Lendava in Puconci.

Potrjene okužbe v ponedeljek

V ponedeljek so tri nove okužbe potrdili v občini Bloke, dve okužbi v občini Ljubljana in Rogaška Slatina, po eno okužbo pa v občinah Hrastnik, Postojna, Jesenice, Celje, Hrpelje - Kozina, Majšperk in Železniki.

Potrjene okužbe v nedeljo

V nedeljo so dve okužbi potrdili v občini Logatec, po eno pa v občini Brezovica, Ljubljana in Žiri.

Potrjene okužbe v soboto

V soboto so kar 13 primerov okužb potrdili v občini Hrastnik, po eno okužbo pa so še potrdili v Žalcu, Litiji in Brezovici.

Potrjene okužbe v petek

V petek sta bili dve novi okužbi potrjeni v občinah Kranj in Rogatec, po ena okužba pa v občinah Ljubljana, Velenje, Kamnik, Šenčur, Vipava, Žalec, Mozirje, Bloke, Ilirska Bistrica in Sevnica.

Potrjene okužbe v četrtek

V četrtek so štiri nove okužbe potrdili v občini Ljubljana, po dve v Trbovlju, Krškem in Rogatcu, po eno okužbo pa so potrdili v občinah Velenje, Šentjur, Kamnik, Postojna, Maribor, Celje, Logatec, Mirna Peč in Rogaška Slatina.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.07.2020 ob 12:57 gost gost

      Pa še vedno rinejo na hrvaško, od tam so okužbe, samo ne priznajo. Ze zdavnaj bi bilo treba zapreti meje.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.