https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Nepridipravi v Gančanih in Renkovcih posegli po motornih žagah

08.08.2020 ob 6:30  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče, v katerih sta se dve osebi lahko telesno poškodovali. Obravnavali so pet kaznivih dejanj, šest kršitev javnega reda in miru, šest primerov povoženja divjadi in manjši požar.

Na področju kriminalitete sta bili v Gančanih in Renkovcih obravnavani tatvini motornih žag iz gospodarskih poslopij, v Lendavi tatvina kolesa, v Murski Soboti poškodovanje tuje stvari in v Gronji Radgoni povzročitev lahke telesne poškodbe.

Javni red in mir je bil kršen petkrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Zoper povzročitelja iz območja Lendave, ki se kljub opozorilom policistov ni hotel pomiriti, je bilo odrejeno pridržanje.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes pogosteje opravljali na pomurski avtocesti.

* Fotografija je simbolična 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.08.2020 ob 9:55 gost

      Poiskati tatove,potem pa pred zid te pa strejlati,tak,ka niti za pasjo hrano nebi bilo dobro.Pa bi se te stvari htro uredile.Žal slovenska sodišča in policija še vedno podpira kriminal,ker jim je to po eni strani kruh.

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.08.2020 ob 14:03 gost

      SRAMOTA! TOLIKO TATVIN, VLOMOV, TUDI NAM. IN NIKOLI NE UJAMEJO STORILCEV. NI ČUDNO DA SE VSE TO NADALJUJE. ŠE HUJE,.... POVEČUJE SE ŠTEVILO IN OBSEG TATVIN. SAJ POLICIJI SE NEDA POTRUDITI ZA NJIH "MAJHNIM KRAJAM".!? ZELO ŽALOSTNO.

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      08.08.2020 ob 15:43 Gajdar gost

      Vojsko takoj na južno mejo, policija pa naj opravlja svojo osnovno dejavnost.

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.08.2020 ob 16:00 gost

        Kaj misliš, da bo policist pazil tvojo lastnino, če si je sam ne znaš? Bo s pištolo v roki sedel zraven tvoje motorke? Mokre sanje nekaterih ljudi.

        3 10 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      08.08.2020 ob 16:11 gost

      Še enkrat strejlati,pa ga kje na gnoji zakopati,ka ga nihče ne bo več videl.Golazen pokvarjena.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.