https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KORONAVIRUS

Tri nove okužbe pri slovenskem prvoligašu

10.8.2020  

Za celotno moštvo NK Olimpija in strokovni štab, je zaradi treh potrjenih okužb, bila odrejena karantena.


"V ponedeljek so zmaji opravili obvezno preventivno testiranje pred pričetkom prvenstva. V vrstah zeleno-belih je prišlo do okužbe z novim koronavirusom, zato je bila s strani NIJZ posledično odrejena karantena za celotno ekipo in strokovni štab NK Olimpija Ljubljana," so pri NK Olimpija zapisali na svoji spletni strani.

Tekme državnega prvenstva bodo za Olimpijo tako prestavljene.

 

 

Pri Olimpiji zaznane tri okužbe

Okužbo v moštvu Olimpije so potrdili tudi na Nogometni zvezi Slovenije (NZS), ki je na Twitterju zapisala, da je bila seznanjena z delnimi rezultati preventivnega testiranja vseh klubov v ligi. 

Olimpija, Aluminij in Domžale

Olimpija je tretja ekipa prve lige, ki je pred začetkom prvenstva v svojih vrstah potrdila okužbo s koronavirusom. Prvega so začetek meseca potrdili v Domžalah, konec preteklega tedna pa je primer okužbe potrdil tudi Aluminij.

"Uvodne tekme Domžal in Aluminija je zato NZS že prestavila. Po nekaterih informacijah pa bi zaradi pozitivnega primera v še tretjem klubu zdaj lahko bil zamaknjen začetek državnega prvenstva," poroča STA.

Uradno potrditev prekinitve prvenstva naj bi v kratkem sporočila Nogometna zveza Slovenije.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.08.2020 ob 14:02 gost

      Zaprite gabave ne nogomet. Tudi hrvasko

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.08.2020 ob 14:28 Risto Kubura gost

      Danes druženje v Lendavskih goricah; pili bomo Soproni pivo, sem pripeljal neomejeno količino pive iz diskonta v Lentiju, ženske, punce, Ave pa časti meso za žar....in še in še presenečenja. VSE POD GESLOM; JEBEŠ SLO FUSBAL!!!!

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.08.2020 ob 15:12 Ghost gost

      Zanimivo bo videt če se čez 14. dni spet pojavijo okužbe ali bodo spet preložili za 14. dni????

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      11.08.2020 ob 15:27 gost

      Še vedno niste opazili kaj vam dela puklasti Ivanov Janči s svojimi ovcami in plačanci? Vi ga pa še dalje volite. Ko bo vse uničil kaj boste potem?

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      11.08.2020 ob 16:16 gost

      Neverjetno res. Znanstveno fantastiko delate z temi okužbami. Dajte celo prvenstvo preložite do 2022 do takrat bo mogoče konec okužb ali pa tudi ne.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      11.08.2020 ob 20:13 kruger gost

      NOGOMETNA ZVEZA ČRPA EVROPSKA SREDSTVA

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      11.08.2020 ob 21:26 bijla gost

      velka žalost ka v Pušči že drugič odjavili nogometni klub iz tekmovanja,žalostno je da sedanje vodstvo se ni potrudilo da bi vsi igralci igrali za domači klub, govorilo se je marsikaj in podcenjevali igralce zato pa več nekateri igralci nočejo spoloh igrati nekateri so pa odšli igrati za druge klube in to zastonj, žalostno je gledat da slačilnice in igrišče tako sameva, no hvala Muri da peljejo otroke v Puščo na treninge bil že pašnik nekaj nezadovoljnih igralcev

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.