https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Okužbe potrdili v devetih občinah, nova okužba tudi v Prekmurju

17.8.2020  

Včeraj je bilo opravljenih 393 testiranj na covid-19, od tega je bilo 13 oseb pozitivnih. Okužba je bila potrjena v 9 občinah. 

Nova okužba v Lendavi

Včeraj so 4 nove okužbe potrdili v občini Ljubljana, 2 v občini Novo mesto in po eno novo okužbo v občinah Celje, Grosuplje, Maribor, Ravne na Koroškem, Lendava, Šmarješke Toplice in Šmartno pri Litiji.

Pomurje z dvema aktivnima primeroma

V Pomurju sta dva aktivna primera okužbe z novim koronavirusom, in sicer v občini Gornja Radgona in Lendava.

Potrjene okužbe v soboto

V soboto so 7 novih okužb potrdili v občini Ljubljana, 2 v občini Tržič, po eno okužbo pa v občini Celje, Šmarje pri Jelšah, Koper, Trbovlje, Vodice in Žiri. 

Potrjene okužbe v petek

V petek so 8 novih okužb potrdili v občini Ljubljana, 4 v Celju, 3 v Ribnici, po dve okužbi v občini Žalec in Hrastnik, ter po eno okužbo v občinah Kamnik, Domžale, Šmarje pri Jelšah, Polzela, Trbovlje, Miklavž na Dravskem polju, Nova gorica, Piran, Lukovica, Škofljica, Tabor, Trzin in Vodice.

Potrjene okužbe v četrtek

V četrtek so 11 novih okužb potrdili v občini Ljubljana, po dve novi okužbi v občini Kamnik, Novo mesto in Brezovica, po eno okužbo pa v občinah Kranj, Grosuplje, Hrastnik, Celje, Ribnica, Prevalje, Rogaška Slatina, Rogatec, Šentrur, Maribor, Šenčur, Žalec, Ajdovščina, Braslovče, Gornja Radgona, Komenda, Muta, Sevnica, Vojnik in iz tujine.

Potrjene okužbe v sreda

V sredo so pet novih okužb potrdili v občini Ljubljana, po dve novi okužbi v občini Ribnica, Domžale, Slovenj Gradec in Črnomelj. Po eno okužbo so odkrili v občinah Kranj, Celje, Ilirska Bistrica, Ig, Koper, Trbovlje, Ivančna Gorica, Nova Gorica, Sežana, Škofja Loka, Tržič, Borovnica, Duplek, Kostanjevica na Krki, Kungota in Piran.

Potrjene okužbe v torek

V torek so po devet novih okužb potrdili v občini Ljubljana, tri v občini Celje, dve v občini Vipava in Starše, po eno novo okužbo pa so potrdili v občini Ribnica, Grosuplje, Kamnik, Litija, Ig, Prevalje, Šentjur, Brezovica, Hoče - Slivnica, Metlika, Miklavž na Dravskem polju, Ravne na Koroškem, Sežana, Zreče in v tujini.

Potrjene okužbe v ponedeljek

V ponedeljek so po sedem novih okužb potrdili v občini Ljubljana, po eno novo okužbo pa so potrdili v občini Grosuplje, Kamnik, Novo mesto, Koper, Medvode, Šenčur, Renče - Vogrsko, Starše, Šentjur in Žalec.

* Fotografija je simbolična 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.08.2020 ob 11:59 .............. gost

      ena je še v Prekmurju, samo jo moramo najti, ne vem kam se je okužitelj skril, doma ga nega. Ga najdemo, brez brige, te mu pa 5x potrdimo, tak da jih bo takoj 6.

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.08.2020 ob 14:09 midomas gost

      nice

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.08.2020 ob 14:47 gost

      Ta v Lendavi je baje ze mrtev. Od Korone ga je pobralo.

      0 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.08.2020 ob 19:09 gost

      Se vidi kak prizadeti folk imamo v prekmurju, ko ne razumejo niti kaj pomeni sarkazem.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.