https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KORONAVIRUS

Okužbe potrdili v 21 občinah, dve okužbi tudi v Pomurju

18.8.2020  

Včeraj je bilo opravljenih 1143 testiranj na covid-19, od tega je bilo 27 oseb pozitivnih. Okužbe so bile potrjene v 21 občinah. 

Nova okužba v Lendavi in na Kuzmi

Včeraj so tri nove okužbe potrdili v občini Ljubljana, po dve okužbi so potrdili v občinah Celje, Grosuplje, Novo Mesto in Kidričevo ter po eno okužbo v občinah Kranj, Polzela, Slovenj Gradec, Maribor, Nova Gorica, Lendava, Pesnica, Postojna, Škofljica, Šmarješke Toplice, Kuzma, Ptuj, Rečica ob Savinji, Slovenska Bistrica, Trebnje in Velike Lašče.

Pomurje s štirimi aktivnimi primeri

V Pomurju so štirje aktivni primeri okužbe z novim koronavirusom, in sicer dva v občini Lendava in po eden v občinah Gornja Radgona in Kuzma.

Potrjene okužbe v nedeljo

V nedeljo so 4 nove okužbe potrdili v občini Ljubljana, 2 v občini Novo mesto in po eno novo okužbo v občinah Celje, Grosuplje, Maribor, Ravne na Koroškem, Lendava, Šmarješke Toplice in Šmartno pri Litiji.

Potrjene okužbe v soboto

V soboto so 7 novih okužb potrdili v občini Ljubljana, 2 v občini Tržič, po eno okužbo pa v občini Celje, Šmarje pri Jelšah, Koper, Trbovlje, Vodice in Žiri. 

Potrjene okužbe v petek

V petek so 8 novih okužb potrdili v občini Ljubljana, 4 v Celju, 3 v Ribnici, po dve okužbi v občini Žalec in Hrastnik, ter po eno okužbo v občinah Kamnik, Domžale, Šmarje pri Jelšah, Polzela, Trbovlje, Miklavž na Dravskem polju, Nova gorica, Piran, Lukovica, Škofljica, Tabor, Trzin in Vodice.

Potrjene okužbe v četrtek

V četrtek so 11 novih okužb potrdili v občini Ljubljana, po dve novi okužbi v občini Kamnik, Novo mesto in Brezovica, po eno okužbo pa v občinah Kranj, Grosuplje, Hrastnik, Celje, Ribnica, Prevalje, Rogaška Slatina, Rogatec, Šentrur, Maribor, Šenčur, Žalec, Ajdovščina, Braslovče, Gornja Radgona, Komenda, Muta, Sevnica, Vojnik in iz tujine.

Potrjene okužbe v sreda

V sredo so pet novih okužb potrdili v občini Ljubljana, po dve novi okužbi v občini Ribnica, Domžale, Slovenj Gradec in Črnomelj. Po eno okužbo so odkrili v občinah Kranj, Celje, Ilirska Bistrica, Ig, Koper, Trbovlje, Ivančna Gorica, Nova Gorica, Sežana, Škofja Loka, Tržič, Borovnica, Duplek, Kostanjevica na Krki, Kungota in Piran.

Potrjene okužbe v torek

V torek so po devet novih okužb potrdili v občini Ljubljana, tri v občini Celje, dve v občini Vipava in Starše, po eno novo okužbo pa so potrdili v občini Ribnica, Grosuplje, Kamnik, Litija, Ig, Prevalje, Šentjur, Brezovica, Hoče - Slivnica, Metlika, Miklavž na Dravskem polju, Ravne na Koroškem, Sežana, Zreče in v tujini.

* Fotografija je simbolična 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.08.2020 ob 11:56 gost

      Kje v Občini Kuzma??

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.08.2020 ob 12:02 gost

      Gdje ji pronadze?

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      18.08.2020 ob 16:07 Kiki gost

      Kdaj pa je bilo potrjeno v kuzmi?? Kateri dan ze??? Ker nimate nikjer napisane Kuzme

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.