https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Potrdili kar 37 novih okužb

19.8.2020  

V torek so potrdili 37 novih primerov okužbe s covid-19. 


Včeraj je bilo opravljenih 1092 testiranj na covid-19, od tega je bilo 37 oseb pozitivnih.

Število hospitaliziranih se je 17, na intenzivni negi so tri osebe. Iz bolnišnice ni bila odpuščena nobena oseba, skupno število oseb, ki so zapustile bolnišnico, je tako 374.

Včeraj ni bila zabeležena nova smrtna žrtev, skupno število umrlih okuženih s covid-19 je 129.

Do sedaj je bilo opravljenih skupno 144.555 testiranj, aktivnih primerov je 285.

 

Vir: Vlada RS

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.08.2020 ob 9:58 gost

      Šmešnica in tragedija od te vlade in njihovih nastavljencev in plačancev. Ko vam bodo vzeli vse delavske in človeške pravice bo prepozno. Že zdavnaj mi morali vsi ob petkih v Ljubljano.

      10 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.08.2020 ob 10:24 gost

      Tega ne bo nikoli konec kot sem rekel že prej, poleti je več okužb kot pozimi, neverjetno res. Še enkrat ni kriv Janša ampak sam narod, ki se testira, ko se ne nihče več testiral, bo covid čudežno izginil. Edino, če kdo sili narod, da se mora testirat, drugače ne razumem, zakaj se tak radi nekateri testirajo, ki sploh nimajo simptomov.

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.08.2020 ob 10:43 gost

        Poskusi prehlajen z močnim kašljanjem in rahlo dvignjeno telesno temperaturo priti do osenega zdravnika ali v bolnišnico na urgenco, pa boš občutil na lastni koži kaj so naši politiki in njihovi nastavljenci in plačanci v zdravstvu sposobni človeku zagreniti življenje. Pri tem ša pa plačani mediji dodajo svoje s strašenjem ljudi in lažmi ter pretiravanji o tem virusu. V rezultate teh testiranj pa nikoli ne bom verjel. Janša, Beovićka, Krek, Kacin, Gantar, ..... pač niso ljudje vredni zaupanja. V svoji preteklosti so to večkrat dokazali.

        9 4 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.08.2020 ob 11:13 gost

      Bil sem volilec SDS, pa več ne bom ,ker Hrvatom lezemo v rit, namesto, da vse skupaj že zdavnaj zapremo. res smo ovce. Rekel bi bedaki v naši politili.

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      19.08.2020 ob 11:50 gost

      Zdaj vidim, da je JJ tudi strahopetec ali pa prodana duša. Hrvatom ne upa zepreti meje čez celo turistično sezono jim pomaga pri turizmu zdaj ko je konec turistične sezone 1. septembra je cug odpelal, Hrvati pa še zdaj grozijo in 30 let nas jebejo res smo Slovenci hlapci. JJ ali je strahopetec ali pa so ga Hrvati kupili.

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      19.08.2020 ob 11:57 delavec gost

      Kolesarji se največ testirajo ,potem pa ko je negativen ,udri po vladi,,teleta neotesana!!!!! Janša je car in bo car ostal na veke!!!! Vij kreteni pa se lahko razgrizete!!! Vidite da nam podpora raste, vam pa nega vas nigdi!!!!

      1 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      19.08.2020 ob 12:23 Sonce gost

      Tam si vsi keri verjamete v to saranje od koroneka m poglejte svetovni splet kake zabave, koncerti,žurke, itd do 20.000 ali še več mladih ali malo manj mladih, se veseli žura v slavnem žarišč,,, Vuhan,,,. Pa lepo brez mask brez razdalj brez distance. Mij bedaki pa kot kaiki racman brez Veselic, koncertov, prireditev raznih. Pa vsak dan večnamišlenin virosekov. Gremo še neko tekmovanje gdo bo zabeležil več tega sranja od virusa. Vuhan pa uživa se veseli in se njim jebe za to kar so zakuhali. Saj pa je poletje čas zabave in veselja.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.08.2020 ob 12:34 gost

        Ti Janševi podporniki in volivc si na spletu niso sposobni ničesar pogledati, ker ima večina njih nedokončano osnovno šolo. Edino Kacina in Noro televizijo so sposobni pogledati in verjeti v tiste laži. In zaradi takih bedakov trpimo vsi v Sloveniji.

        4 1 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      19.08.2020 ob 12:34 G. O. S. T.,,, gost

      ,,, delavec,,, prav si se opisal hlapec do ptzemlja in nazaj. Budalo primitivno zaostalo ta tvoj car,,, princ teme,,, bi naj bil največje gnilo jajce v Evropi. To pišejo nemški novinarji pa še kateri drugi ki so ga preučili. Sramota za Slovenijo da imamo takega diktatorja za mandatarja vse bi si rad podredil, sodstvo, policijo, novinarje, itd skratka ve"je budalo kot je Orban madžaron.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.