https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Okužbe potrdili v dvaindvajsetih občinah, nova okužba tudi v Pomurju

19.8.2020  

Včeraj je bilo opravljenih 1092 testiranj na covid-19, od tega je bilo 37 oseb pozitivnih. Okužbe so bile potrjene v 22 občinah. 

Včeraj so tri nove okužbe potrdili v občinah Ljubljana, Celje, Kranj, Maribor, Tržič, Lukovica in tujina. Po eno okužbo so odkrili v občini Grosuplje, Hrastnik, Koper, Piran, Šenčur, Šmarješke Toplice, Ptuj, Trebnje, Sv. Trojica v Slovenskih goricah, Dobrepolje, Dobrna, Dolenjske Toplice, Jesenice, Ljutomer, Sodražica in Zagorje ob Savi.

Pomurje s petimi aktivnimi primeri

V Pomurju je pet aktivnih primerov okužbe z novim koronavirusom, in sicer dva v občini Lendava in po eden v občinah Gornja Radgona, Ljutomer in Kuzma.

Potrjene okužbe v ponedeljek

V ponedeljek so tri nove okužbe potrdili v občini Ljubljana, po dve okužbi so potrdili v občinah Celje, Grosuplje, Novo mesto in Kidričevo ter po eno okužbo v občinah Kranj, Polzela, Slovenj Gradec, Maribor, Nova Gorica, Lendava, Pesnica, Postojna, Škofljica, Šmarješke Toplice, Kuzma, Ptuj, Rečica ob Savinji, Slovenska Bistrica, Trebnje in Velike Lašče.

Potrjene okužbe v nedeljo

V nedeljo so 4 nove okužbe potrdili v občini Ljubljana, 2 v občini Novo mesto in po eno novo okužbo v občinah Celje, Grosuplje, Maribor, Ravne na Koroškem, Lendava, Šmarješke Toplice in Šmartno pri Litiji.

Potrjene okužbe v soboto

V soboto so 7 novih okužb potrdili v občini Ljubljana, 2 v občini Tržič, po eno okužbo pa v občini Celje, Šmarje pri Jelšah, Koper, Trbovlje, Vodice in Žiri. 

Potrjene okužbe v petek

V petek so 8 novih okužb potrdili v občini Ljubljana, 4 v Celju, 3 v Ribnici, po dve okužbi v občini Žalec in Hrastnik, ter po eno okužbo v občinah Kamnik, Domžale, Šmarje pri Jelšah, Polzela, Trbovlje, Miklavž na Dravskem polju, Nova gorica, Piran, Lukovica, Škofljica, Tabor, Trzin in Vodice.

Potrjene okužbe v četrtek

V četrtek so 11 novih okužb potrdili v občini Ljubljana, po dve novi okužbi v občini Kamnik, Novo mesto in Brezovica, po eno okužbo pa v občinah Kranj, Grosuplje, Hrastnik, Celje, Ribnica, Prevalje, Rogaška Slatina, Rogatec, Šentrur, Maribor, Šenčur, Žalec, Ajdovščina, Braslovče, Gornja Radgona, Komenda, Muta, Sevnica, Vojnik in iz tujine.

* Fotografija je simbolična 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.08.2020 ob 12:10 vuhan gost

      tam mask ni potrebnih, niti razdalje med ljudmi. Tam je denar sveta vladar in izvir svetovne nategnjenosti in padec rasti gospodarstva. Temu se pravi, kitajska pamet in svetovni strah, ki nam ga bodo vlade držav uzakonjale še 100 let, prokleta golazen smrdljiva vladujoča. Prišli smo do spoznanja, da na svetu obstaja samo ena bolezen, oziroma druga ki obstaja v glavah vodstvenih in skorumpiranih institucij na svetu, mani, mani, mani. Narod se pa naj zapre v vukojebine in svetovnim propalicam pritrjuje.

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.08.2020 ob 12:11 novinarji gost

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.08.2020 ob 12:26 gost gost

      Te z Lendave je gvušno prineso virus iz mađarije, tan nega ukrepov.

      3 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      19.08.2020 ob 13:49 gost

      tam mask ni potrebnih, niti razdalje med ljudmi. Tam je denar sveta vladar in izvir svetovne nategnjenosti in padec rasti gospodarstva. Temu se pravi, kitajska pamet in svetovni strah, ki nam ga bodo vlade držav uzakonjale še 100 let, prokleta golazen smrdljiva vladujoča. Prišli smo do spoznanja, da na svetu obstaja samo ena bolezen, oziroma druga ki obstaja v glavah vodstvenih in skorumpiranih institucij na svetu, mani, mani, mani. Narod se pa naj zapre v vukojebine in svetovnim propalicam pritrjuje......wwwonline.103.com

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.