https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

McDonalds soboški bolnišnici podaril 4.000 evrov

20.08.2020 ob 13:22  

Soboški bolnišnici je McDonalds ob odprtju svoje restavracije v mestu podaril 4.000 evrov. Denar bodo v bolnišnici namenili za oddelek Covid v stari porodnišnici, ki jo te dni povečujejo in prenavljajo, so sporočili iz Splošne bolnišnice Murska Sobota.

Pri McDonaldsu ob tem pravijo, da želijo z odprtjem vsake nove restavracije pozitivno vplivati tudi na lokalno okolje, zato podarijo denar v dobrodelne namene.

Dodajajo še, da v njihovih restavracijah za preprečevanje okužbe s koronavirusno boleznijo skrbijo z vzdrževanjem ustrezne razdalje med ljudmi in upoštevanjem higienskih smernic Nacionalnega inštituta za javno zdravje.

Foto: Splošna bolnišnica MS

V Splošni bolnišnici Murska Sobota so veseli vsake donacije, še posebej v času, ko je treba zagotoviti zaščitno opremo in prostore za čim bolj varno obravnavo morebitno pozitivnih pacientov, so še zapisali.

Letos so podjetja in posamezniki bolnišnici darovali skupaj 150.616 evrov. »Vodstvo bolnišnice se v imenu 1127 zaposlenih darovalcem iskreno zahvaljuje,« so zaključili.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.08.2020 ob 14:45 Ja, pa bolnica bo dala plac, da postavijo kiosk z "zdravo hrano", gost

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.08.2020 ob 16:23 gost

      Ja saj bo obolelost na črevesju tudi poskočila,ko bo narod užival te Mc donalds kao dobrote.Lahko bi jim vsaj delno omogočili denarna sredstva za nakup aparata za odkrivanje raka na želodcu.Sedaj bo zmeda v prometu in sicer pri splošni bolnišnici v m.soboti prometni zastoji pri špari in na wcjih,ja gužva bo.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.08.2020 ob 16:51 Dule gost

      Fuj amerikance

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      20.08.2020 ob 16:56 gost

      Dobra reklama za male denarce. Lutke se pa slikajo in mislijo, da nekaj pomenijo.

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      21.08.2020 ob 1:37 mekic gost

      glede nato kelko lidi de bole beteznih zavolo njih je to premalo....

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.